| AddaDouaPuncteIcs a întrebat:

Buna TPU kiss Sunt noua pe acest site si ma gandeam sa va cer si voua parereabatting eyelashes Imi place de un baiat :X si mi-ar place tare mult sa ii fiu si lui pe plachee hee numai ca nu stiu ce sa cred :-s adica eu sunt mai curajoasa si m`am bagat deja in seama cu el laughing l-am intrebat cum il cheama. bun mi-a zis numai ca de atunci laughing cand ma vede se uita la mine :-s [uneori imi si zambeste] rolling eyes bun laughing azi i-am zis colegei de banca[cu care ma inteleg cel mai bine dintre toti colegii] ca imi place de i de la clasa 9Mhee hee colega mea a zis "hai sa-i cerem id`u" am fost de acordlaughing nu`mai ca colega mea s`a dus a el "hei baiatu dami si mie id tau" straight face si eu ramasesem ultima proastaoh go on dar in pauza care a urma l`am intrebare daca pot sa ii iau si eu id >:" si a zis ca da laughing si imi zambeaaa:X pe urma si colega mea de banca place un baiat de la 9M asa ca eram in pauza afara pe o bancalaughing si [I] era putin mai departe de noibig grin am decis sa ii cer eu id`u aluia de`l place colega mealaughing [sa o fac sa se simta la fel ca mine] big grin bun i l-am ceurtlaughing mi l-a datwhistling l`am salvat pe tel iar apoi l`am sterslaughing [inainte sa il dau colegei mele] faza e ca [I] se uita putin cam ciudat la mine cand i-am cerut id lu baiatu` ala straight face si nu stiu de celaughing Ce parere aveti despre toata povestea asta? Cum sa fac sau cum sa ma port in continuare ca sa fiu pe placul lui?straight face adica ar fi penibil sa il vad sa ma holbez la el etc straight face acum ca am id`u lui as putea vorbi cu el pe mess laughing dar nu prea stiu cesad Va rog ajutati`ma si pe mine laughing Imi pare rau ca am scris mutrolling eyes

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai a crezut ca ceri id-ul tuturor baietilor care iti plac laughing
Adauga-l in lista si spune-i cine esti. Eu cred ca te vede draguta dar ai grija sa nu pari prea sigura pe tine, increzuta si obsedata. Daca incepe o discutie cu tine vorbeste cu el natural si ai grija sa nu spui prea multe despre viata ta, sunt atatea subiecte...
Il saluti, zambesti dar nu mereu mai trantesti cate una " hei, ce tricou frumos ai " sau ceva legat de freza lui.asteapta sa vezi daca te baga el in seama pe mess.

| Denisse66 a răspuns:

De obicei baiatul trebuie sa bage fata respectiva in seama, bun e ok ca si fata tu trebuie sa legati o convorbire. sa comunicati asa ar fi cel mai ok! Bafta si asteptam rezultatul!

| dary11 a răspuns:

Inteleg faptul ca tu chiar il placi pe acest tip dar daca nu ii faciai prietenei tale acel gest baiatul era mai usor de convins.
Adica acum probabil nu mai stie ce sa mai creada. Oare i-ai cerut id si celuilat ca sa fi cu amandoi/ Daca nu te cunoaste si nu iti stie firea ta de a fi s-ar putea sa il pierzi. aAr trebuii sa iti iei inima in dinti si sa ii explici totul