Mergi la botez. Daca vrei si se poate, te poti prezenta la ambele. Formal la botez, apoi mergi la petrecerea nuntii, cu iubitul.
Alege familia, cu ei stai in aceeasi curte deci sunteti foarte apropiati, sau incearca sa ajungi si la nunta, cu siguranta nunta va tine mai mult decat botezul, dar aici intra in discutie partea financiara dar daca nu sunt probleme cred ca poti incerca sa ajungi la ambele, doar sa nu fie distanta prea mare intre ele sa nu fie orase la, sute de km altfel se poate lejer.
Cred ca ar fi sa va despartiti ca reprezentare: el la nunta prietenului - tu trimitindu-i un cadou. Tu la petrecerea rudelor.
Sau poate el sa renunte la a participa la nunta prietenului lui (desi este greu) si sa-i trimiteti un cadou.
Da, ai si tu dreptate: nunta este mai importanta decat botezul - mai ales datorita prieteniei iubitului tau cu mirele. Un cadou pentru botez.
Eu nu mă duceam la nici una îmi loam dulciuri și băgăm un film pe Netflix sau îmi făceam de lucru prin casă.
Eu as alege familia inaintea prietenilor la care nu as putea sa apelez in caz de nevoie! acum, decizia e a ta! daca o suni pe matusa ta sigur ea te ajuta cu orice sfat, pe cand un prieten de al iubitului tau care crezi ca iti este prieten sau doar va intelegeti din cauza iubitului tau? sunt doua chestii diferite!
anonim_4396 întreabă: