| Ðσℓℓɴιηנα a întrebat:

Buna TPUhappy Sunt putin cam zapacita, derutata.Ma simt ciudatstraight face.M-am cuplat ieri cu unul de 20 de ani, iar eu numai luna viitoare fac 14straight face. Si nu stiu adica..ma simt ciudat, e cam suspect. Adica ne-am vazut pentru prima data alataieri, la patinoar. Am fost alaltaieri cu varamea si cu prietenul ei la patinoar, ei se dadeau iar eu ma uitam la ei big grin. El mi-a zis ca l-a intrebat pe prietenul verisoarei mele, daca nu are nr meu de tel, si a zis ca nu. Ieri am mers tot la patinoar, pentru ca verisoara mea sa se intalneasca, cu prietenul ei, si pe urma am mers la un pub din zona. A venit si cel de 20 de ani si inca un tip de 24 de ani happy. L-am tot vazut ca se uita la mine, dar nu am zis nimic. Dupa ce a plecat cel de 24 de ani, a venit mai spre mine m-a luat in brate apoi a incercat sa ma sarute, dar eu i-am zis scuze, nu cedez usor. Cam vreo ora am stat in bratele lui. Dupa aceea, am mers la patinoar, unde lucreaza si el si prietenul verisoarei mele. In fine, am ajuns sa ma sarut eu cu cel de 20 de ani. Nu stiu... adica, atunci cand eram in pub mi-a zis o sa incerc sa te protejez cat de mult pot, iar eu i-am zis nu face promisiuni pe care nu le poti tine, dupa care m-a intrebat, de ce nu-i acord o sansa [asta era inainte sa iesim din pub], ca el doar de o sansa are nevoie. Apoi aseara l-am intrebat la telefon ce a vazut la mine, si a zis ca nu are cuvinte sa explice, ca nici el nu stie. La faza asta m-am simtit chiar prost.
Intrebarile mele sunt :
1. Ce vrea de la mine, avand in vedere ca el vrea o relatie serioasa?
2. Ce a vrut sa zica prin numai de o sansa are nevoie?
3. M-a invitat ca dupa scoala sa vin la el acasastraight face. Sunt cam paranoica in legatura ce s-ar putea intampla. Ar fi mai bine sa ma despart de el, nu?
Scuze ca am scris atat de mult big grin.

38 răspunsuri:
| KarinuTzaa a răspuns:

Auzi...Scuze...Dar eu in locul tau nu as lua chestia asta in ras deoarece baiatul acela poate fi un pervers care atrage fete de 14-15 ani si le ia putin in brate le pupa alea alea si dupa zice ceva gen:
-Dupa scoala sa vii pe la mine ca vreau sa ne cunoastem mai bine.
Si asa incepe o,, frumoasa poveste de dragoste".
Good luck!

| unumh a răspuns:

Wow, ce repede se misca. Sunt curios sa aflu deznodamantul. Evita-l daca nu vrei sa suferi mai tarziu!

| HellGirl666 a răspuns:

*facepalm*. Pe bune? Dacă aș fi în locul tău, i-aș da papucii tipului, fără să clipesc + un picior direct la locul sensibil. Găsește-ți pe cineva de vârstă tawinking, e mult mai bine.

| MadutSsSa a răspuns:

Buna. Poate vrea ceva serios, dar nu cred tinand cont de diferenta de varsta si de faptul ca abia v-ati cunoscut. Nu crede tot ce iti spune. Si daca te duci la el nu te duce singura. Si totusi gaseste pe cineva mai de varsta ta, cam ar trebui sa te desparti de el. Sfatul meu. happybig grin

| anss23 a răspuns:

Cred ca stii si tu ca cel mai bine ar fi sa te desparti de el, in niciun caz nu te duce singura maine la el acasa.Ai intuit bine, cred ca el vrea doar sa profite de tine.

| Ðσℓℓɴιηנα explică (pentru unumh):

Mda am incercat sa-l evit azi, si mi-a zis ca o sa incerce sa invete saritura de la etajul 5straight face.

Răspuns utilizator avertizat
| pcsick a răspuns:

Cata prostieee! whoa...