| simona_5268 a întrebat:

Buna TPU.sunt simona. as vrea sa ma ajutati si pe mine cu un sfat... cea mai buna prietena a mea ma facea pe la spate fara sa-mi dau seama. din cauza ei ma certam cu prietenu' de 7 luni... facea in asa fel ca sa ma simt eu vinovata.acum cateva zile m-a sunat si mi-a zis ca pr meu umbla cu alta. mi-a zis ca s-a dus cu ea la gratar si asa mai departe.eu crezand-o am zis ca asa este. cand m-a sunat pr i-am zis ce imi zisese. mi-a zis ca sa raman cu ea ca minte si at mi-a zis ca de fiecare data cand ne certam era din cauza ei. mi-a zis prietenu ca vb cu ea la tel. ai zicea de mine numai minciuni si el o credea, ce sa fac? fudita cel mai bun raspuns happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca prietena ta ''cea mai buna'' e geloasa si incearca sa va desparta deoarece, poate ii place de iubitul tau din moment ce il suna.Eu zic ca ar trebui sa vorbesti cu ea si sa o intrebi de ce face asta, la urma urmei nu asa se comporta o prietena buna.

11 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

N-ar mai trebui s-o consideri prietena. Dupa parerea mea e clar ca ea minte. Daca era sa se vada cu altcineva prietenul tau ar fi dus-o (pe eventuala ta
"rivala")intr-un loc retras, unde sa nu fie vazuti de cunoscuti(comuni).

| UbexFlo a răspuns:

Asa am patit eu doar ca tipa nu era prietena mea.big grin era fosta lui prietena.imi spunea ca s-au impacat si alte chestii si eu ii spuneam lui si a ajuns in spital in coma din cauza mea.un sfat? NU MAI CREDE TOT CE SPUNE LUMEA!

| mistikk a răspuns:

In primul rand o persoana care te face sa suferi nu se numeste prietenwinking oricum nu e exclus si prietenul tau sa zica asa doar ca sa se scuze...tu incearca sa gasesti dovezi si sa nu asculti pe nimeni pana la urma e viata ta nu mai lasa pe altii sa se bage fa tu ce crezi ca e bine chiar daca altii iti spun ca este gresit sunt greselile talewinking

| Ezyo a răspuns:

Inteleg ca te-a dezamagit prietena ta...un sfat:
Dezamagirea trebuie rasplatita cu indiferenta!

| Liviucu a răspuns:

Culmea, în aceeaşi situaţie mă aflu şi eu şi ce e şi mai belea este ca pe prietena mea tot Simona o cheamă. O tot sună o tipă şi se supără mereu dacă o prinde că vorbeşte cu mine. Tot spune că nu mai este "iubită" de Simona ca alte dăţi şi că dacă are chef mă poate despărţi pe mine de Simona printr-un pocnit de degete. Aşa că... m-am enervat şi am pus-o să aleagă: ori acea fată nesimţită, ori eu. Şi, de 2 zile suntem ambii fericiţi fără aceea pe capul nostru. Dacă ai face şi tu la fel şi ai renunţa la acea fată ai vedea apoi că ar fi mult mai bine lângă el fără ea. Mai ales că la tine e grav, e geloasă pe tine, o fi îndrăgostită de el. Şi mai ai şi un avantaj, îl poţi testa pe el astfel. Ăsta e sfatul meu, un pic dur dar poate îţi va fi de folos. Te pup. happy

| kattya96 a răspuns:

Crede in tine. Nu mai asculta nici ce zice asa zisa ta prietena. Nici ce zice iubitu tau. Nu ai de unde sa stii care dintre ei este sfant. Daca ti se pare ca iubitul tau nu iti mai da asa de multa atentie ca la inceput, inseamna ca chiar umbla cu una. Insa daca se mai duce si el cu o fata care ii este doar o prietena nu este motiv de gelozie. Da ma rog, in ultimii ani o fata si cu un baiat nu prea mai pot sa fie doar asa zisi amici.
Deci, eu i-as lasa sa trancane. Nu as asculta pe nimeni ci doar pe mine. Si i-as spune prieteni mele ca este enervanta si ca ar trebui sa-si vada de viata ei, nu sa o controleze pe a mea.
SUCCES! happy

| Elenika a răspuns:

Clar,sa nu mai vorbesti cu ea, si sa ii explici prietenului tau situatia. Las-o in pace, fii indiferenta cu ea.

| sweetkiss4u4ever a răspuns:

Nu inteleg dc mai esti prietena cu ea
ar trebui sa nu mai vb cu ea si nici pr tau
ar trebui sa discuti cu el si sa-i spui sa nu o mai asculte

| Elenik a răspuns:

NU trebuie sa te simti vinovata. si mie mi s-a intamplat si crede-ma daca ar fi fost prietena ta adevarata nu ti-ar fi facut asa ceva si eu nu as ierta atat de usor.gandestete foarte bine inainte sa iei o decizie pentru ca iti poate afecta relatia sau prietenia. daca il iubesti pe baiat atunci e clar ca trebuie sa ramaneti impreuna. dar daca tii la prietena ta ar fi bine sa discutati. ei bine... daca esti confuza vorbeste cu amandoi in acelasi timp, lamuriti lucrurile si poate ca o sa se rezolve. Bafta!

| Xgirl a răspuns:

Artrebui pur si simplu sa vb cu prietenul tau si sa-i spui ce se intampla, iar daca te iubeste va avea incredere in tine si nu in ea, iar tu nu o asculta ai incredere in iub.tau...

| TellMeWhy a răspuns:

Spune-i ca nu ar mai trebui sa fiti prietene. Acest comportament il are doar un dusman. Deci. daca pr. tau e genul prietenei tale inseamna ca vrea sa te desparta de el ca ea sa-l "domine".
Ar trebui sa te consulti cu pr. tau... Si mai ales sa nu mai crezi ce`ti spune prietena ta. aceasta nu este o prietena.
Imi pare rau de ceea ce ti s`a intamplat. Stiu cum este. am procedat la fel cum ti-am scris.
Succes:*