Buna.
A sunat bine,mai putin inrebarile.
De ce ti-ar pasa? Cum vei fi cum nu vei fi nu vei multumi pe toata lumea.
Banuiesc ca nici asta nu e scopul tau.
In anumite domeni e chiar esentiala ipocrizia,dar sa fi accepta nu vad legatura.
Daca ar fi sa enumar rapid cateva calitati, ar fi asa:
Onestitatea, carisma, sinceritatea si modestia.
Mai bine ti-ai vedea de viata ta, de obiectivele tale de vise si tot ce e relevant.
Si apropo, esti mai mult emotionala decat rationala!
Nu intenționez sa fiu acceptată /plăcută de colectiv, deoarece este imposibil să fii privit cu ochi buni de
catre acestia si sa le satisfaci orgoliul, orice lucruri,, mărețe "ai
realiza pentru dânșii.(Din perspectiva lor, mai mult este mai bine, dar din excese si lăcomie se vor prăbusi).
Am pus aceste întrebări pentru a afla ce cocluzii/păreri au diferiți oameni asupra cazului meu.
Multumesc pentru raspuns oferit!
Nu prea pentru ca omul sincer e urat de majoritatea pentru ca majoritatea traieste n ipocrizie,minciuna,tu de ce crezi ca oamenii au nevoie de dogme,credinte,religii, sperante? pentru ca omul daca ar accepra adevarul ar deveni depresiv asa ca ne complacem in minciuni, ipocrizie, asa a evoluat specia noastra, omul e ipocrit asta e natura umana
M-ai blocat cu adjectivele alea pronominale
Lasa curiozitatile si cufunda-te in gramatica.
Ma poti accepta asa ipocrita cum sunt?
A recunoaște că ai defecte este un lucru important, deoarece realizezi că aceasta este începutul pentru a redeveni tu.
Sigur că te accept.
Hahaha, oamenii care sunt ei insusi, cu Adevarat ei insisi, conduc lumea, pentru ca se conduc pe ei insisi, nu se lasa condusi de colectiv. Astfel, ei se afla in control asupra propriilor emotii si sunt in stare sa inspire toti oamenii cu care intra in contanct (pentru ca toti vor sa fie ca ei-liberi-). Cauta figuri istorice cunoscute si ai sa vezi.
Tu esti introvertita, asa cum a spus si micuta Morgana, de mai sus ↑. Tu crezi ca esti diferita intr-un mod pozitiv, dar de fapt tu stii ca ai o mare incapacitate, de a fi sociala, de a forma relatii si de a trai viata. Din cauza asta, ti-ai format un ego care sustine comportamente negative, tu te identifici ca fiind speciala, si probabil dintr-un complex de inferioritate, pentru ca ceilalti fac ceea ce simt si tu nu, te consideri superioara. Nu esti rationala, tu doar filozofezi cuvinte si fraze care nu inseamna nimic. Un om rational, este prezent cu sine insusi si intelege ceea ce simte, este atent la problemele sale si la limitarile sale, el se cunoaste pe sine, lumea, conexiunea dintre el si lume si cauta adevarul, la urma urmei, doar cel ce cauta va gasi. Un om rational, nu-i judeca pe ceilalti, pentru ca a stat in locul lor si intelege ca a judeca pe cineva din cauza ca ei nu sunt unde vor in viata, inseamna a te judeca pe tine.
Scopul adevarat al intrebarii tale este dorinta ta de a fi aprobata pentru ca stii adanc in sufletul tau ca nu esti de fapt cine vrei sa fii.
Daca acum erai tu insuti, intrebarile acestea nu mai erau postate.
Salut!
In primul rand, apreciez mesajul transmis.
Imi place sa comunic cu oamenii de la care pot să iau lectii de viata si care ma stimuleaza intr-un mod pozitiv, nu si cu cei care sunt ca o,, otravă "pentru ceilalți.
Eu nu ma consider/identific ca fiind,, speciala", ci ca fiecare om am o personalitate proprie care gândeste si acționează intr-un mod diferit.(Fiecare alege daca de dragul societatii isi pierde propriile valori)
Toate deciziile luate de mine până in acest moment, le-am hotărât pe baza mintii si sufletului meu.
In prezent sunt in continuarea evoluției personale si incerc sa fiu cea mai bună varianta a mea.
O zi frumoasa!
Esti o introvertita - aici exista 4 subtipuri, tu le poti avea si combinate, pe cand majoriatea lumii impocrita e extravertita. De aceea sunt mult mai multi nesimtit cu un caracter urat decat cei care te inteleg, pentru ca majoritatea oamenilor sunt extravertiti...
Si eu sunt la fel, doar ca nu-mi pasa de ceilalti + ca nimeni nu are tupeu sa mi se adreseze, si chiar nu am nevoie.
1. Da 2.NU
Si acum urmeaza cateva explicatii.
Un om "singur" nu e inteles de cei ce urmeaza "turma". Turma poate avea ipocriti ca si conducatori. Daca vei incerca sa te integrezi, probabil ca vei reusi pentru ca nu e deloc greu. Ii urmaresti si le iei obiceiurile, viciile, placerile. Dar o sa simti o epuizare constanta si vei fi iritata si nervoasa tocmai pentru ca te prefaci si nu esti tu. De ce sa mergi pe un drum pe care au mers si altii si sa ajungi ca ei cand poti sa mergi pe drumul tau si sa ajungi mai departe decat oricare dintre ei? Lumea are nevoie de oameni ca tine. E indeajuns de plina de ipocriti. Si sunt convinsa ca vei intalni oameni ca tine pe acest drum sau cel putin ei vor incerca sa te inteleaga. Ai supravietuit pana acum, arata-le cat de diferita poti sa fii fata de ei. Eu sunt la fel ca tine si-mi place sa zic ca sunt un "lup". Si ei traiesc in haite, doar ca fiecare are scopul lui si e o haita productiva. Fiecare urlet sau scancet e auzit si nu e ignorat. Vrei sa faci parte dintr-o lume ignoranta, surda la ce ai de spus sau vrei sa fii ascultata atunci cand vorbesti? E un drum mai greu si vei pierde prietenii, relatii, dar merita. Oamenii asemenea tie iti vor ramane alaturi.
Nimeni nu te poate opri sa fii tu, chiar daca vei incerca sa te schimbi nu vei rezolva nimic, pentru ca sufeltul tau va urla dupa adevarata tu. Este important sa gasesti persoane la fel ca tine, si daca nu la fel, sa sa te inteleaga. Nu trebuie sa fii o copie a altora, o sa fii acceptata de cine trebuie si cand trebuie. Poti avea un viitor ca fiind tu, nu renunta niciodata. Incearca sa nu amesteci viata sociala cu ceea ce vrei sa devii, axeaza-te strict pe viitorul cand este vorba de acesta si nu asculta ce vorbeste lumea.
Si eu sunt ca tine si chiar daca sunt abia o adolesceta tot sunt judecata pentru asta.
Sper ca te-am ajutat.