| TheDarkestBeauty a întrebat:

Buna TPU T^T Am eine Probleme si nicio rezolvare.Deci nu ma mai intelg de nici un fel cu fratii din cauza unui baiat.Cand dupa aprozimativ un an de cand alde frate-miu ii fac vrute si nevrute lu iubita-miu si in sfasit sunt prieteni ma gandesc ca nu mai vreau sa fiu cu el si-i dau papucii.Am motiv, normal.Dar fartii mei nein unde nein nu vor sa auda.Acum lui ii iau apararea si zic ca ei is de vina si sa ma impac cu ei.Eu si mai nein decat ei ca nu vreau deloc.Au trecut la amenintari ca ma inchid pe afara cand plec de acasa ca ma pedepsesc(alde mama sunt plecati si eu am ramas o perioada in grija lor).
Oricum asta a durat pana chiar m-au inchis o data afara si nu mi-au mai dat drumul...Cum sa fac sa rezolv mein Probleme?
Si nu ma luati cu impacarea e chiar ultimul lucru pe care il voi face in lipsa altor alternative eficiente

11 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ii dai in judecata pentru proxenetism.

| TheDarkestBeauty explică (pentru Zenithf):

Ce tot zici acolo? 0. o Doar ma tachineaza cu astea da nu intelg nici de vb buna nici de rea sa se opreasca nu vreau sa dau in judecata ce Dumnezeu...

| CoquineNoire a răspuns:

Ai eine probleman, deci...
la germani nu se aplica asa ceva, atata timp cat cea mai importanta cultura a lor sta in bere.
deci drinken si de probleman forgetten!

| TheDarkestBeauty explică (pentru CoquineNoire):

Ja Ja Ai dreptate smug

| CoquineNoire a răspuns (pentru TheDarkestBeauty):

Mereu am.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Pana la impacare scrie corect ca n-am inteles nimic

| SasNetRomania a răspuns:

Normal, nu trebuie lasata familia pentru o aventura/relatie care oricum nu va fi de viitor daca nu sunteti mari.

| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Vvtf pe bune?! Si dc nu mi-ai spus si mie il puneam eu la respect pe Will al tau.Ia zi ce ai facut de cei doi diavoli l-au acceptat pe Will? Ai increcat de vreun an si tocmai acum...E ciudat vezi sa nu se prefaca doar sa-ti dea o lectie din nou.Stii cum a fost de ziua recunostintei nu? ...Aminteste-ti si poate cei gasi si singura solutia

| TheDarkestBeauty explică (pentru UnunderstoodArtistHere):

Ja,pe bune.Hai lasa comentariile pe intrebarile mele sa nu ti-o iei de craciun cand ne vedem

| UnunderstoodArtistHere a răspuns (pentru TheDarkestBeauty):

Ia mori in pace sa nu-i zic lu sotu cum imi vorbesti ca te ia frac-tu de nu te vezi smug Si stiu ca ne vedem iubire de craciun vezi asteapta-ma si ia impaca-te tu cu Will ca esti nebuna de-l lasi.Hai zat la cosulet pis

| TheDarkestBeauty explică (pentru UnunderstoodArtistHere):

Nein,du bist eine katze X-(