Ce tot zici acolo? 0. o Doar ma tachineaza cu astea da nu intelg nici de vb buna nici de rea sa se opreasca nu vreau sa dau in judecata ce Dumnezeu...
Ai eine probleman, deci...
la germani nu se aplica asa ceva, atata timp cat cea mai importanta cultura a lor sta in bere.
deci drinken si de probleman forgetten!
Ja Ja Ai dreptate
Mereu am.
Normal, nu trebuie lasata familia pentru o aventura/relatie care oricum nu va fi de viitor daca nu sunteti mari.
Vvtf pe bune?! Si dc nu mi-ai spus si mie il puneam eu la respect pe Will al tau.Ia zi ce ai facut de cei doi diavoli l-au acceptat pe Will? Ai increcat de vreun an si tocmai acum...E ciudat vezi sa nu se prefaca doar sa-ti dea o lectie din nou.Stii cum a fost de ziua recunostintei nu? ...Aminteste-ti si poate cei gasi si singura solutia
Ja,pe bune.Hai lasa comentariile pe intrebarile mele sa nu ti-o iei de craciun cand ne vedem
Ia mori in pace sa nu-i zic lu sotu cum imi vorbesti ca te ia frac-tu de nu te vezi Si stiu ca ne vedem iubire de craciun vezi asteapta-ma si ia impaca-te tu cu Will ca esti nebuna de-l lasi.Hai zat la cosulet pis
Nein,du bist eine katze X-(
anonim_4396 întreabă: