anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tatal mau este comandant de nava si serviciul lui ii impune sa plece 4 luni pe mare.Maine trebuie sa plece si eu sufar foarte tare pentru ca a stat doar 2 luni acasa(contractul lui este:4 luni pe mare, 2 luni acasa). Sa nu va imaginati ca tatal meu vrea sa plece doar ca pleaca pentru ca avem rata la banca si ca sa ofere familiei noastre un trai ridicat de viata. El pleaca de cand a terminat facultatea adica de 22 de ani.Cum sa trec mai usor peste asta? Cel mai bun raspuns primeste fundita :* :*! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Blondiii09 a răspuns:

Buna Ada. sh parintii mei au fost plecati 5 luni. si eu am suferit foarte mult. dar mi-ai trecut nu te gandii ca a plecat gandeste-te ca este in fiecare zii langa tine happy. sh o sa vezi ce repede trece timpu. sh intr-o zi frumoasa de vara in luna iulie a venit mama cu tata acasa sh ma sunt o femeie cu care a lucrat sh mi-a spus ca ei nu au venit. si eu deja lacrimam sh m-am dus pana la bar la matusa mea ca a zis ca ea a venit de acolo le-a dat concediu sh dupa aia a adus un bagaj sh a zis ca mai este unul la bar. sh cand am mers la bar. nu am ajuns acolo si eu fiind la tara mama cu tata sau ascuns langa un gard de la vecini sh ma`m uitat in dreapta sh credeam ca nu am vazut bine sh ma`m uitat inca odata sh am vazut. sh am strigat ft tare mamaaaaaaaa. X:X:X:X: sh am fugit la ei. :X \dancing deci iti zic nu fii trista o sa treaca repede :X:X:X. ia idul mew fitzoasaa09 sh mai vb.
Succes. :X :*
Pwp wave

2 răspunsuri:
| enverhoxha a răspuns:

Când s-a făcut marinar ştia bine că n-o să stea prea mult acasă. La fel, mama ta ştia bine pe cine ia de soţ. Asta e viaţa pe care şi-a ales-o, cu sau fără rate la bancă. Nu-ţi rămâne decât să-ţi faci şi tu viaţa ta, aşa cum o vrei.

| ada_8825 a răspuns:

Sa stii enverhoxha ca nu e nici putin de adevar in ceea ce spui dar nu trebuie sa-ti explic povestea familiei mele.Nu ai dreptul sa-mi judeci familia.De ce ai postat un raspuns la intrebarea aceasta(un raspuns care nu are legatura cu cea ce am intrebat eu).