Ea de ce nu ti-a spus ca e cu el?
Nu cumva pentru ca a simtit ca iti place de el si ca sa evite sa iti spuna si totusi sa faca cum vrea ea?
Avand in vedere egoismul ei, si avand in vedere ca tu ai fost sincera cu ea si i-ai spus...eu in locul tau mi-as vedea de relatie linistita.
Oricum din start daca are secrete atat de mari si de lungi fata de tine, nu iti e prietena. O prietenie se bazeaza pe sinceritate.
Plus de asta, iar demonstreaza ca nu iti e prietena daca de fapt o deranjeaza ca esti cu el si te minte in fata. Si da, mai mult ca sigur o deranjeaza foarte tare.
E geloasa, ceea ce avem ne plictisim sal avem, cand x persoana parasita de noi gaseste pe altcineva iar incepe sa avem interes fata de persoana aia, nu stiu ce baiat e si ala care vrea cu toate sa fie, adica 3 luni acuma vrea sa fie cu tine vina e si a lui ca putea sa spuna ca a fost cu ea /este cu ea, sincer din astia 2 eu as cauta alte persoane se cam potrivesc
Daca baiatul iti place, accepta-i propunerea. Nu ne facem prieteni in functie de fostele sale prietene.