| vali028 a întrebat:

Buna happy TPU. trec printr-o perioada nasoala` imi place foarte mult de un baiat.Suntem prieteni.Ne cunoaste de mici copii si atunci ne placeam foarte mult. Acum am crescut au trecut ani buni si eu inca il mai iubesc dar nu stiu daca el ma place sad. Desi observ la el niste gesturi ce ma fac fa cred ca mar placea.Gesturi de gelul: nu ma priveste in ochi cand vorbim, imi spune mereu ca nu il deranjez,... si inca mai traiesc cu speranta ca ma place, imi e rusine sa ii pot sp in fata, si el e o persoana mai rusinoasa... E ciudat sa auzi ca cei mai buni prieteni din copilaria acum de abia isi mai spun"Buna!" as doari sa stiu ce pot face. Dragostea, Fluturi in stomac sunt cele mai bolnave bolii, si doar prin iubire pot trece. Cum ii pot sp ceia ce simt? Cum pot afla de la el daca ma place. sau daca ma mai place? Va multumesc happy Scuzati-mi deranjulwinking

5 răspunsuri:
| Dariusuu a răspuns:

A trecut mult timp, oamenii se schimbă și timpul va schimbat pe amândoi. De ce nu-i spui ce simți pentru el?

Cu siguranța va aprecia sinceritatea ta, dacă nu ai curajul să-i spui live ai putea să încerci să-i spui pe net. Spune-i ce simți băiatului, ziceai că că e mai timid poate și el își ascunde sentimentele față de tine și nu are curaj s-o facă.Ei, dacă nu o face el, fă-o tu!

Te pup.

| RedNose a răspuns:

In primul rand,tu esti indragostita de el,mi-e greu sa cred ca il iubesti(la fel si eu credeam cand eram mica si imi placea de vreun baiat, ca-l iubesc dar acum cand iubesc cu adevarat mi-am dat seama ca aia nu era iubire)
Spune-i ce simti si atunci vei vedea ce se va intampla. Daca si el te place atunci poate veti fi impreuna darca nu, stai linistita sunt atatia baietii, iar dupa cum scrii nu cred ca esti foarte mare de varsta, asa ca ai timp doar sa ai rabdare ca ai si tu acolo ceva pus deopartewinking

Numai bine!

| vldi4 a răspuns:

Poi poti afla daca te place daca ii spui chiar tu, vezi ce reactie va aveahappy

| cristianboss12 a răspuns:

Invit-o pe la tine

| Karinutaa a răspuns:

Spune-i printr-un mesaj. Ar fi mai simplu. Si nu direct la subiect... Mai pe ocolite.