Nu trebuie sa te stresezi in privinţa asta in viata ta vor fi multe fete care vor intra si vor iesi dar doar una va rămâne pentru totdeauna acolo, eu una nu iti pot spune unde vei găsi acea fata care ţi-o doresti, poate fi oriunde, dar iti pot spune sa nu iti pierzi credinţa caci crede-mă, acea fata va apărea in viata ta, caci fiecare dintre noi avem acel,, suflet pereche " undeva pus deoparte, doar ca trebuie sa asteptam, la unii vin mai devreme iar la alţii mai târziu, dar de venit tot va veni fă-te atrăgător si vei vedea ca multe vor întoarce capul dupa tine dar degeaba ai multe daca nu o ai pe aceea pe care ţi-o doresti multa baftă
Nu cumva esti mult prea pretentios sau cusurgiu?
Poate ar trebui sa mai cobori stacheta, ca nu mi se pare normal sa nu fie nici una buna pentru tine.
Dar tu esti perfect? Ai o parerea chiar atat de bune despre tine, ca nu s-a nascut inca fata care sa te merite?
SSfatul meu este, sa mai lasi din aroganta si sa accepti orice fata care iti place, iesi cu ea, da-i o sansa, cunosteti-va si invata sa iei omul asa cum este, ca nimeni nu-i perfect, dar poti sa inveti sa iubesti oamenii, sa te bucuri alaturi de ei, sa ai o companie placuta si vesela, sa simti ca nu traiesti degeaba.
Salut,
In situatia asta, sti ce poti sa faci, sa mergi mai departe, nu te lasa afectat de ce se intampla, gandurile astea negative iti fac numai rau, nu te ajuta cu nimic.
Eu cred ca tu esti momentan afectat ca fata aceasta pe care ai cunoscut-o de curand nu-ti mai raspunde, dar nu te lasa afectat.
Crezi ca nu sunt destule fete? Daca n-ai observat in lume sunt mai multe fete decat baieti asa ca nu-ti face probleme, sigur o sa fie una cu care sa te potrivesti!
Bafta!
Fetele de genul nu se gasesc pentru ca ori sunt luate, ori sunt izolate si nu atrag atentia (pentru ca dăăă, sunt cuminti si vor ceva serios). Incearca sa te uiti dupa fete simple si simpatice. Nu dupa cele care se cred superioare si care atrag atentia fizic si comportamental. Majoritatea fetelor cuminti au o nebunie aparte pe care si.o arata persoanelor potrivite. Si nebunia lor e mult mai frumoasa ca a celor din polul opus.
Nu stiu decat sensul propriu. Nebunia este denumirea populara a bolii psihice. Bolile psihice sunt (simplificam putin clasificarea) psihozele, tulburarile de personalitate si nevrozele, boli grave si penibile. Care e varianta pozitiva? Poti sa-mi spui in mesaj, daca preferi asa.
'Bună ziua! Numele meu este Mihai, am 24 de ani si sunt manager-asistent într-o companie multinațională'. Ia spune dragă, te-ai udat deja? Totul era fictiv desigur.
Total eronat! Replica era pentru LexiEla. (scuze minrest)
Este trist faptul ca te evaluezi pe tine insuti in functie de cat de multa atentie primesti din jur. Femeile se simt atrase de barbati care exceleaza in anumite domenii si nu ar fi rau sa descoperi in tine insuti vocatii, talente sau abilitati care te fac unic, pentru a le dezvolta si a te pune in valoare prin intermediul lor. Succes!
Eté ***! Dar femeile de ce să nu 'exceleze în anumite domenii'? Să facă bărbații toată treaba, iar ele să stea cu p*z*a-n sus?! Ce înseamnă asta? De azi înainte, dragi muheres, se procedează invers. Am zis!
PsihologMariusIftimie nu a spus niciodata ca femeile nu pot excela, ci ca sunt atrase de barbatii care o fac.