Întotdeauna neamurile te dezamăgesc cel mai tare. Nu mai poți avea încredere în nimeni nici măcar în haina de pe tine. Eu cred ca părinții sunt cei mai buni prieteni, parinti, etc. Mai bine te ajuți cu un străin decât cu neamul tau. Nici nașii mei nu mă baga în seama. Trece pe lângă mine ca și Cum nu m-ar cunoaste. Dar asta este. Un șut în fund un pas inainte. Numai așa ne putem da seama cu adevărat ce zace în mintea unui om. Încearcă sa vorbești cu ea și intreab-o ce anume are cu tine și de ce s-a schimbat așa la 180 de grade.
Prea multa incredere strica... Persoanele care tin la cineva nu reactioneaza ca ea
Cum sa zic? : Poate o jumatate din ea tine la tine si te iubeste, dar mai mult te uraste. Eu cred ca a vrut sa te raneasca. :\
Draga mea gabi crezi ca nu am incercat sa o sun? Sa vb cu ea? Dar ea era rece f rece daca ii spuneam cat d mult tin la ea, ea imi spunea ca sa nu incerc sa o trag cu presu ca la ea nu tine, iar eu doar imi exprimam sentimentele
Am inteles draga mea. Las-o ca eu cred ca într-adevăr Bună zii își va da seama ce greseala mare a facut. Iar dacă nu își va da seama asta este. E rau ca te-a mințit și si-a bătut joc de bunătatea ta. Viața asta așa este făcută ea sa ne pună la multe încercări și hopuri. Speram sa își dea seama intr-o zi ce greseala mare și te-a făcut sa suferi
Mulțumesc frumos pentru funda. Draga mea tine capu sus indiferent de situatie. Numai bunul dumnezeu este cel care ne ajuta la greu. Te pup ai grija de tine.
anonim_4396 întreabă: