| Monyyyyy a întrebat:

Bună TPU v-am mai spus chestia asta dar simt ca nu mai rezist.Eu am 15 fratele meu ( eu nu îl considera frate) are 17, mă inebuneste faptul ca s-a aliat demult cu golani da cumva a scăpat de ei a ajuns la poliție, ne amenința ca ne bate, o și încercat mama a leșinat, a impins- o etc.De ce tot joacă după el să-i dea, să-i facă el are drept la toate, eu abia apuc să mănânc ceva mai bun băga al în el smântână, prăjitură etc.sad Tată lucra în străinătate dar a venit dar nici el nu are ce să facă când pleacă el, iar a urla animalu ală ca așa trebuie să-i să zic. Mi-e frică ca mâine îmi aduce testul la mate ai vreau să iau 7 deși am mai greșit dar eu cred ca tot punctează ex nu,? Abia aștept să scap de el și de o să mă duc în chirie nu mă intere să fiu cineva. Uneori îmi doresc să moară, rău îi doresc ca mi-a distrus viata, mă sperii, coșmaruri am avut. Sper ca Domnul tot mă ajuta deși mai gândesc așa știe cine e el și ce mi-a făcutcrying sper să mă ajute la mate.De ce să fie mereu el ca un prinț diabolic, mama zice ca eu îs rea dar eu ce am făcut ca-i zic adevărul? Nedreptatea care-i? Ca am plâns nopți sufletul mi-e dezastru, nu e corecta viață. Scuze pentru greșeli sad sad

3 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Trage-ti un iubit de 25, care sa-i dea peste bot. Clasic!
PS: Sunteti mai 'bronzati', cumva?

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Nu este in regula sa gandesti asa...
Bun este un prapadit... bun, ti-a distrus viata dar totusi este fratele tau.

Ai rabdare, invata si o sa scapi de el. Ti-e frica de un test la mate?
Asta e, se mai intampla... nu te ajuta nimeni la asta. Invata si repara-ti media! Nu poti sa faci altceva... greselile au fost facute.

Daca ai un profesor de treaba atunci il poti ruga sa te asculte pentru 1-2 puncte suplimentare *asta merge doar in gimnaziu si nici atunci mereu*
Daca ai un profesor dur atunci mai bine nu incerca. Rezultatul e acelasi.

Parintii tai l-au scapat de mult din mana pe fratele tau. Poate ca si lipsa tatalui a avut un rol in asta... *daca a fost in strainatate foarte mult timp*

Incearca sa-ti pastrezi unele ganduri pentru tine. Nu uita, chiar daca este un prapadit este si el copilul parintilor tai asa ca... parintii il iubesc si pe el *nu conteaza cum este*

Incearca sa ignori nedreptatea. Invata ca sa ajungi mai sus... nimeni nu te ajuta la teste! Nici Dumnezeu, nici colegii! Asa e viata, fiecare pentru el...

Cel mai probabil parintii il ajuta mai mult pe fratele tau intrucat este mai mare si se gandesc ca are mai multa nevoie de bani decat tine. *intrucat tu esti mai mica*

Nimeni nu a spus ca viata e corecta! Din contra! Sunt oameni care se imbolnavesc, care mor... copii care nici macar nu apuca varsta de 10 ani.

Tu, de bine de rau ai posibilitatea de a-ti realiza un viitor. Doar invata... asa o sa-ti gasesti un job bun si o sa faci bani cu care o sa-ti poti cumpara o locuinta. Nu o sa fie nevoie sa stai in chirie.

Totul tine de tine! Iti recomand sa discuti un pic cu psihologul scolar/consilierul psihopedagogic.

Fiecare scoala ar trebui sa aiba unul si din cate stiu eu... elevii nu trebuie sa plateasca. Acesta este platit pentru a discuta problemele voastre *ale elevilor* si pentru a le remedia. Cateodata preda si psihologia la unele clase.winking

Succes!

| Neindemanatul a răspuns:

Greu....mama ta îl considera cum e și ca sa nu o ia razna fratele tău ii da lui dreptate... încearcă sa i explici ca nu e bine ce face și ignorați l cat mai mult, dacă l ignori se usca de nervi.