mama ta a gresit cand ti-a spus sa te schimbi.prieteni adevarati te plac asa cum esti.incearca sa vorbesti cu fata aia pe net pe facebook.sunt sigura ca in scoala aia este o persoana care ar vrea sa se imprieteneasca cu tine. cauta persoane aflate in aceiasi situatie ca a ta.
Prietenii adevarati vor fi mereu cu tine! Eu am prietene din clasa I si inca suntem foarte bune prietene. Poate inca nu ai intalnit un prieten adevarat dar vei intalni.
Of,stiu prin ce treci.Nu e asa usor sa te schimbi cum zice mama ta, nu? Asculta, nu trebuie sa te consideri o ciudata sau o ratata din cauza faptului ca esti timida.Incearca sa-ti observi colegii. Poate aveti lucruri in comun si ati putea incepe o discutie despre aceste lucruri.Inceraca sa exersezi in fata unei oglinzi, de exemplu, cum incepi o discutie.Nu rade, te ajuta sa exersezi comunicarea. Poate ca mai exista copii timizi in clasa, ar trebui sa incerci sa te imprietenesti cu ei.Incearca sa faci asa cum ai facut cand te-ai imprietenit cu acei prieteni din afara scolii.
Sabina,nu te intrista.Trebuie sa nu fii asa timida.Incearca sa raspunzi la ore pentru a atrage atentia colegilor.La pauza(recreatie ) poti sa le propui sa jucati ceva (Adevar sau Provocare, Sticluta)Fii tu prima.Si chiar daca nu o sa mearga, nu te da batuta. Poate acum nue momentul potrivit! Succese:*