| Sharon18 a întrebat:

Va mai scriu inca odata in legatura cu iubitul meu! Anterior v-am povestit ca nu-mi ofera suficienta atentie si ca s-a schimbat. Iar acum e ceva cred ca mai nasol!
Un prieten i-a fotografiat masina care era parcata in fata casei fostei prietene si dupa mi-a zis ca o arde cu ea. Oare m-a mintit? Aa si inca ceva, el face sala dar tot timpul pleaca cu 2-3 ore inainte iar eu ma intreb oare ce o face in timpul asta? Se duce la fosta sau? Nu mai pot sunt foarte suparata pe mine deoarece il iubesc ca proasta iar el cred ca ma ia de fraiera! Vreau doar sa-mi spuna, raman cu ea iar eu plec, mai bine acum decat mai tarziu sau raman cu tine si sa recunoasca ca mi-a gresit. Mentionez ca avem doar un an impreuna. Un sfat prietenesc va rogsad sad

Răspuns Câştigător
| Andreea_Grigore_1988_5D6e a răspuns:

Cum vrei sa-ti spuna el ca ramane cu ea, ca tu sa pleci, cand lui ii convine cu amandoua? Nu o va face, clar, deci, nu iti ramane decat sa il lasi tu.Si daca nu vrei atunci rabda.Clar nu e de viitor, asa ca n-are rost sa-ti lungesti suferinta.Ai facut ce a vrut inima, n-a iesit prea bine, asa ca lasa ratiunea sa termine treaba si lasa-l sa se duca cu cine vrea, ca tu ai sa gasesti fericirea in alta parte.

| Liviu a răspuns (pentru Andreea_Grigore_1988_5D6e):

Frumoasa familie ai sa iti traiasca, nu m-am putut abtine sa nu spun asta, pare o familie fericita.

4 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Pacat ca ai asa barbat. Nu stiu daca te inseala, dar inainte ai spus ca te cam neglijeaza. De ce nu-ti iei un baiat care sa-ti aduca flori, sa te stranga mereu in brate si d-alea?

| kandaraki a răspuns:

De unde stii ca te inseala? acel prieten i-a vazut impreuna in pat, in masina? ai 2 variante: 1) il intrebi pe iubitul tau direct, vezi ce zice, cum se eschiveaza, ii zici ca stii tot, ca i-ai vazut, etc etc. 2) il urmaresti o zi chiar tu insusi si vezi ce face el. Succes

| Deiuut a răspuns:

Cel mai bine ar fi să-l lași tu! E evident ceea ce-ți face iar dacă o să rămâi în continuare cu el fii sigură ca va continua să-ți facă asta. Sunt atâția băieți, vei găsi tu unul pe măsura ta