La noi, femeilor le plac barbatii (mult mai) inalti.
Tot lor, le place si beuturica. Dar le beau intre ele, sa nu se barfeasca de "betivance".
Asa ca, barbatii beau cu prietenii, iar femeile cu prietenile. Ocazional.
Cine nu face asa, probabil are ceva probleme (de sanatate? ).
Asa ca, poti incerca o relatie mai apropiata, daca va intelegeti. Doar sa lasati un pic de grad de libertate celuilalt, pentru a petrece ocazional cu prietenii /prietenele!
Sa incep cu coada: cine n-a baut in viata lui, nu e om! Nu includ aici persoanele exceptie care se chinuie sa duca o viata normala cu n restrictii la alcool, zaharuri sau fel si fel. Faptul ca s-o fi imbatat sau nu vreodata, dar simte nevoia sa-ti zica ( asta daca nu l-ai tras tu limba si a simtit nevoiasa zica adevarul), poate fi si o metoda de a se lauda.
O relatie nu se incheaga ca asa vrei tu, pe baza a nimic si formand un cod si dand save sau ca asa vrea el iar tu te lasi prada curentului ca na, viata trece si rade lumea de tine daca esti singura. NU! Asta cel putin daca vrei sa nu regreti mai tarziu.
Nu spune nimeni sa nu incerci sa dezvolti o relatie, dar trebuie sa ai undeva in mintea ta un beculet aprins intodeauna: persoanele straine nu sunt ceea ce par, e nevoie de timp pentru a forma adevaratele sentimente. Si nu uita ca o relatie adevarata inseamna reciprocitate, lucruri comune si intelegere, constructie, suport la greu, momente dificile - nu doar lapte si miere.
Cine te forteaza sa iei decizie acum? Daca nu poti oferi mai mult acum, nu forta, pentru ca vei regreta. Daca ai motive care iti spun sa respingi persoana ( atentie, nu doar purul instinct), atunci analizeaza la rece si vezi, poate va trebuie sa nu mai speri ca vei putea construi mai mult, oricat de mult declara el ca isi doreste.
Daca iti place si vrei sa fii cu el, atunci stii ce ai de facut.
Daca nu iti place si nu vrei sa fii cu el, stii ce ai de facut si in acest caz.
Mai mult de atat nu stiu ce am putea sa iti spunem, este alegerea ta. Tu stii ce simti. Nu este ceva de matematica sau de logica, tine de ceea ce simti.
Ar face orice numai sa te stie "a lui"? Ce este aceasta copilarie?
Lasa-l, si spune-i in fata ca nu il placi
daca pana acum nu esti hotarata, mai bine o lasi balta din prima, nu el sa isi faca iluzii si la un moment dat sa BUBUIE
Daca bea si tot nu stii daca iti place, renunta la el inainte de a apare complicatii.
Multi promit ca se lasa de bautura. In viata mea nu am vazut vreounul sa-si tina promisiunea.
,,Eu nu stiu daca il plac sau nu, il plac dar mai mult ca un prieten.,,
Il placi ca prieten doar pentru ca el asteapta un raspuns daca vrei sa incerci o relatie cu el sau nu, in rest nu e prietenul tau.o face pentru a reusii. Daca vei ajunge sa-l placi ca prieten o sa fi si cu el. daca nu... dispare prietenia pe care o imparte cu tine doar din motivul asta.
atat am remarcat
Balanta inclina spre nu.
Multumesc frumos!
Cu placere!