anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU va rog ajutati-ma cum sa fac sa se lase iubitul meu de aparate, beutura, tigari, tin sa mentionez ca doar de aproape 2 luni a intrat in anturaju asta.

6 răspunsuri:
| 393Dan a răspuns:

Vorbeste cu el, spune-i ca nu poti fi intr-o relatie cu cineva care fumeaza sau bea mai tot timpul. Si daca vrea sa te faca fericita si sa aveti o relatie sanatoasa, sa se la se de tigari, pentru ca tu tii foarte mult la el si ca ultimul timp el te ingrijoreaza.

| eueu1996 a răspuns:

Daca nu are el vointa nu ai ce sa-i faci. vorbesc din experienta proprie. totusi incearca sa ii schimbi anturajul caci nu cred ca de unul singur s-a apucat de asta. iar daca nu fa ca mine. cand eram in liceu in Italia aveam un iubit italian. nu avea aproape nici un defect frumos dragut tot tacamul doar ca se droga (ma rog un fel de a spune. fuma iarba) mam rugat de el luni bune sa se lase si nu a vrut asa ca l-am lasat eu. deci cum spuneam fara vointa nu se poate

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Discuta cu el serios, cand e treaz si sunteti singuri. Daca nu intelege, lasa-l tu pe el. O sa fie greu, mai ales ca dureaza de atat de mult timp, nu e o chestie care sa se fi intamplat o data sau de 2-3 ori, ca sa zici ca ii e usor inca sa renunte. Dupa doua luni si-a format deja niste obiceiuri puternice, trebuie sa fii convingatoare si sa te iubeasca foarte mult ca sa fie dispus sa isi schimbe obiceiurile

| Adry05 a răspuns:

Lasa-l in pace, daca ii zici asta se va indeparta de tine. Lasa-l sa guste si partea asta a vietii si daca e suficient de inteligent se retrage singur dupa ce experimenteaza.

| kandaraki a răspuns:

Nu ai ce sa ii faci, e un om pierdut, cel mai bine ar fi sa te desparti de el, altfel te vei chinui toata viata cu el.

| ROB3RT89 a răspuns:

Buna,
Cu aparatele e o problema mai delicata care trebuie rezolvata.
El e primul care trebuie sa constientizeze asta si care trebuie sa gasesca solutii.
Depinde si in ce stagiu e acum.
Si de baut e o problema daca bea zi de zi.
Daca bea o bere regulat cu baietii, nu vad unde e problema.
De fumat e chiar problema lui, sunt banii lui arsi si sanatatea lui...
Vorbeste cu el cand e treaz, lucid si bine dispus.
Dar daca el e pe alta lungime de unda, parerea altora nu conteaza.
Uneori si persoanele de genu vor sa renunte la obiceiurile nocive dar nu pot.
Asta e viata...
Raul se taie de la radacina!