Avand in vedere varsta lor si a ta ma tem ca nu va sta bunicul tau sa te asculte.
Incearca sa ii ceri sfatul unui adult. Nu ai avea posibilitatea de a suna pe unchii tai?
In primul rand calmeaza-te.De ce nu vorbesti tu cu bunicul tau!? La mine merge, oricat de tensionat ar fi ma asculta si uneori ii schimb parerile astea ale lui. Spune-i ca la varsta bunicii nu are cum sa il insele.Plus de asta au stat o viata intreaga si nu s-a intamplat nimic si acum ce!?
Convinge-l ca si tu mergeai cu bunica ta la supermarket si nu s-a intamplat ceva rau pe acolo.Nu are cum sa creada ruda aceea indepartata si sa nu te creada pe tine, nepoata lui.
Spune-i ca nu va poate lasa cu ochii in soare pentru o situatie in care nici el nu e sigur si nici nu are dovezi. Spune-i ca la varsta lui se comporta ca un adolescent daca va paraseste pentru o prostie.
Ai spus ca ai 16, comporta-te ca una de 16.
Bunicul tau nu va pleca pentru ca va iubeste indiferent de ce crede. Lasa-i sa-i rezolve problemele.
Unii oameni nu mai au capacitatea de a gandi cum gandesti tu, sau eu, sau cum gandeau ei la o varsta mai tanara.
E bolnav?
Păi, ce poți face decât să îi explici bunicului tău că bunica ta are o vârstă, totuși . Să încerce să gândească logic. poate a spus asta la nervi, se mai întâmplă. Succes.
Ia-l pe bunicul tau si explica-i ca tu mereu mergi cu bunica ta la supermarketul respectiv si ca nu e adevarat ce spune lumea.Incearca sa ii spui cat de mult tii la el, varsa niste lacrimi intreaba-l daca el chiar crede ca la varsta asta bunica ar putea sa faca asa ceva? daca merita certurile cu persoana iubita, cu care a trait o viata, doar din cauza ca cineva a zis ca a vazut-o pe bunica...nu-ti face griji, totul va fi bine.Bafta
S-a sclerozat zic eu.asa patesc oamenii cand ajung la o varsta intaintata. Dupa parerea mea trebuie dus la Spitalul De Nebuni!