| supermenka a întrebat:

TPU va rog niste sfaturi.Eri -am certat cu fratele din cauza telefonului meu, o colega mi-a tricat ecranul telefonului si el mi-a promis ca mi-l face deja de o luna si nu mi la mai facut.Eri eram suparata pe el si i-am spus mamei tot ce face el cum se comporta cind vine in sat etc.Mama fiind peste hotare s-a inervat foarte mult pe el deoarece stie ca el trebuia eri sa mi-l faca dar a plecat la oras fara a lua telefonul meu, azi l-am rugat sa ma reincarce dar nu am primit nici un raspun.Cum as putea sa ma impac cu el dar fara a ma mai certa cu el pentru ca aproape de fiecare data cind vorbin ne certam sau el tipa la mine sau eu la el.

8 răspunsuri:
| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Ai fost proasta si ai reactionat ca un copil mic si acum suporti consecintele. Ce, era obligat cumva sa-ti repare telefonul pe care colega ta l-a stricat? De ce naiba n-o phhuti la icre pe colega ta sa ti-l repare? Iti zic eu de ce, din rusine si comoditate. Sau de ce n-ai abordat problema pe cont propriu?
Lasa ca e mai bine ca s-a intamplat asa, cine stie poate inveti naibii ceva din experienta asta ca prea esti vaca.

| supermenka explică (pentru IzvorulDeIntelepciune):

Mai atent la vorbe va rog frumos, eu am vorbit cu parintii fete si eu au spus ca ea nu are nici o vina si ca nu stiu ce acolo.Dar oricum deja a vorbit cu fratele azi si mi-a spus ca chiar de il fac telefonul mult nu va tine, si deja imi astept tableta pe mine sa imi o aduca fratele.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut

Stii unde ne vine cel mai greu sa fim respectuosi si plini de tact? In propria familie. Deoarece membrii familiei ne sunt cei mai apropiati oameni aproape inconstient ajungem sa fim prea directi prea insistenti sau prea pretentiosi cu privire la asteptarile ce le avem cu privire la ei.

Dar cum crezi ca ar fi daca ne-am comporta cu membrii familiei noastre cu mai mult respect si intelegere?

O zi buna!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| piratuu a răspuns:

Nu trebuie sa-l mai scoti din sarite! Il rogi frumos ca sa-l repare

| yukio16 a răspuns:

Nu-l mai bate la cap! Roagă-l frumos să îți ducă acel telefon la reparat. Și în plus, fata aceea ar trebui să plătească in bani ecranul. Un sfat:În loc să pierzi vremea căutând răspunsuri la întrebări tâmpite, pune mîna și repară gramatica mai întâi. happy Telefonul merge bine și cu o mică spărturăwinking

| supermenka explică (pentru yukio16):

Nu e strikate stecla dar nu se aprinde de loc ecranul

| supermenka explică (pentru supermenka):

Eu cind scriu ma grabesc si de atita scriu asa.ar fi bine sa ma dezvat de graba aceasta