Este trist cum familia uneori este mai nociva decât străinii.Sa ți minte ca în viața nu se face nici o investiție (imobiliara în cazul tau) fără a avea acte înainte de demararea lucrărilor chiar dacă e vorba de mama sau tata. Soluția pe care o văd eu și cred ca e și singura:sa va mutați din acel loc nociv. Sa ajungi în instanță trebuie mulți bani mulți nervi și nu ai certitudinea ca vei câștiga.Si cel mai important e sa nu ai aceeasi atitudine fata de viitoarea ta partenera de viata si copiii pe care îi veți avea.
Multumesc mult pentru timpul acordat, desigur ca eu nu o sa plec urechea la absolut nimeni, ne gandeam sa cumparam o casa deja facuta cca 10.000 euro dar dupa ce scapam de rate si datorii o sa putem sa strangem pentru avans, cat despre relatii, copii si sotia mea nu se vor simti niciodata tristi sau singuri iar tata, o fi el cum o fi dar tine in felul lui la noi, desi increderea lui oarba in neamul lui il cam impiedica sa se poarte ca atare tot timpul.
Tu trebuie sa fi legătură dintre mama și tatăl tău și sa plecați cât mai repedende acolo.De asemenea sa îl aduci cu picioarele pe pământ pe al tău tata când are derapaje. Mult succes și stay strong!