Nu fii așa sigur despre ce spun așa zișii prieteni, poate nu a fost așa și te consumi deeaba și oricum dacă e așa tot o să îți dai seama odată Gândește pozitiv și nu te supăra degeaba
"iar acest impas m-a făcut o persoană extrem de geloasă, sincer să fiu mi-a rupt inima și de atunci nu am mai avut niciodată încredere în ea." -
Dacă nu spui ce anume s-a întâmplat...e puțin probabil să primești un sfat util.
Daniel, eu cred ca tu nu esti indragostit ci doar doritor sa o... pui si tu. Esti crud, ai 16 ani. Dragoste la varsta asta, hmm, mi-e cam greu sa cred.
Gelozia? E o tampenie! Te inseala si daca esti gelos. Sigur!
La varsta asta... citeste poezii cu toate fetele ca sa capeti experienta. Asa ca lasa ideea cu indragosteala ca e de durata. Invata, cultiva-te si pe urma o sa vina si fetele.
Vad doar doua posibilitati in situatia de fata :
1. Uiti si ierti si mergi mai departe ca si cand incidentul nu sa-r fi intamplat vreo data
2. Te desparti de ea
Alta rezolvare nu vad, daca ramai cu ea si nu poti sa o ierti atunci o sa fi-ti nefericiti amandoi si evenualt totul o sa se termine urat. Daca o iubesti suficient si ai incredere in ea ca nu o sa mai faca ce a facut treci peste. Dar daca nu poti avea incredere in ea ca situatia nu o sa se repete si pur si simplu nu poti sa treci peste ce ti-a facut atunci desparte-te de ea. E dureros si greu dar cu timpu mergi mai departe. Doar tu stii ce e in inima ta asa ca decide ce e mai bine pentru tine.