| Katyk3229 a întrebat:

Buna TPU
Va rog sa ma ajutati cu cîteva idei de cadouri (pentru aniversarea căsătoriei părinților mei ) împlinesc 14 ani
Eu am 13 ani si am un buget de 200 lei moldovenești eu ma gîndeam la o rama foto sau o față de masă sau poate niște cești de ceai (tatăl meu dorea să cumpere dar niciodată nu găsea timp sau poate doar un tort părinți mei sunt oameni simpli în ceilalți ani le dădeam foarte o felicitare si erau foarte fericiți ultimi doi ani chiar am uitat de aniversarea lor anul acesta mi-am adus aminte august deci orice idee sau parere e bine venită!
Dau Fundita!

Răspuns Câştigător
| Sophieka a răspuns:

Buna

Eu cred ca un tortulet este minunat, e o surpriza frumoasa daca va place dulcele. Poti gasi la o cofetarie un mini tort, daca nu vrei sa faci la comanda iar la un magazin sau supermarket, poti cumpara 2 lumanari cu cifra 1 si 4, reprezentand pe tort, 14 ani.
Iarasi setul de cesti de ceai este frumos, daca stii ca tatal tau isi doreste, si un buchet de flori frumoase de la florarie pentru mama.
Chiar daca sunt modesti, trebuie sarbatoriti. Modestia pana cand? Sa ne bucuram de viata si de evenimente.
Poate mai reusesti sa strangi niste banuti, 200 lei moldovenesti ar insemna 50 lei.
Cu doar 50 lei, ai putea cumpara 3 prajituri dintr-o patiserie sau dintr-un supermarket o caserola de prajituri si eventual un mic buchetel de flori sau planta pentru interiorul locuintei pentru mama.
Bravo pentru dorinta de a le face o surpriza happy

2 răspunsuri:
| RazvanLegendaVie a răspuns:

O poză în ramă cu ei 2 sau voi 3 ( câți sunteți în familie ) sau îi tragi de limba și afli ce își doresc ei de fapt.

| curiosul122 a răspuns:

Poti sa le cumperi ceva reprezentativ, un tablou, o cana, pe care stii ca le pot folosi in casa sa isi aduca aminte de tine, tricouri simple cu imprimeu cu toti din familie pe care sa le poarte toti