| Naturall a întrebat:

Va rog sa ma ajutati!
Cum ii spun unei fete ca nu mai vreau sa fim prietene?
In cel mai frumos mod posibil...Nu dau explicatii de ce am luat aceasta hotarare.
Doar un lucru: s-a schimbat...
Funda si restul voturi!
Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| georgelu a răspuns:

Pai o iei cu frumosul adica ii spui mai Roxana sau Maria sau cum o cheama vreau sa vorbim... uite nu mai vreau sa fim prietene nu e vina ta doar ca nu mai simt acel sentiment de prietenie treburile nu mai merg intre noi, intelege te rog aici vreau sa punem capat prieteniei noastre. Secretul este sa spui tot ce simti sincer dar fara injuraturi si alte prostii incearca sa reduci totul la pe cat mai frumos posibil, ia-te dupa exemplul dat de mine mai sus happy sper sa te ajute :*

16 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Ii spui in urmatorul fel:
Imi pare rau, dar noi numai putem sa fim prietene, fara suparare, te rog.Trebuie sa ma intelegi.A intervenit un lucru intre noi, care a stricat prietenia.Imi pare foarte rau.Mi-a facut placere sa te cunosc. happy
Eu asa i-as spune cuiva cu care numai pot continua.

| bambi12313 a răspuns:

Daca nu te simti inca pregatita sa ii spui ca numai vrei sa fiti prietene poti sa o eviti un timp sa nu ii mai raspunzi la telefoane daca te cauta sa ii spui ca ai treaba asa singura isi va da seama ca nu-i mai doresti prietenia insa daca tu nu mai vrei sa fii prietena cu ea doar din simplu motiv ca s-a schimbat nu mi se pare ceva frumos poate are probleme care i-au schimbat comportamentul sau crede ca asa va fi altcumva va fi mai placuta mai la moda mai iubita incearca sa vorbesti cu ea sa-i spui ca s-a schimbat si de ce a facut-o ce o deranjeaza si ar trebui sa fii alaturi de ea caci poate si ea a fost alaturi de tine cand ai avut o problema si ai fost si tu schimbata

| Chris a răspuns:

De ce nu poti sa ii accepti schimbarea?

| sophy_5853 a răspuns:

Nu trebuie sa te complici prea mult.desigur, trebuie sa ai grija cum vorbesti ca sa nu interpreteze gresit si sa devina chiar un dusman...incearca sa nu mai iesi cu ea, sa nu mai vorbiti asa des si eventul sa iesi mai mult si cu alte prietene.va observa si singura ca o eviti si ca lucrurile nu mai sunt ca inainte.

| lookingforlove a răspuns:

Oh. asta e tot timpul greu.
Cred ca cel mai bine ar fi sa incetezi sa iesi mai mult timp cu ea, adica zii ca te intalnesti la moment cu altcineva, ca ai ceva de facut. asa vei "neglija" putin contactul cu ea. in orice caz, nu face totul pe la spate (invata din gresalele mele straight face uf.) daca esti o fire mai curajoasa, ia-ti inima in dinti si mergi la ea si spune-i sincer ca nu mai vezi in ea suportul si persoana de odinioara. spune clar si sincer ceea ce observi, si poate o ajuti sa se schimbe, sau sa o faci sa inteleaga ce nu-ti place la ea happy succeshappy

| Jolley a răspuns:

Pai incepi cam asa: sti noi am fost prietene dar tu te-ai schimbat nu mai esti ce ai fost.nu cred ca mai putem fi prieetene imi pare rau

| stress a răspuns:

Nu e nevoie sa-i spui. ca poate asa crezi ca te complici thinking pur si simplu te schimbi si tu, fii mai distanta cu ea.pana va raciti relatia de prietenie de tot.

| ionutz0116 a răspuns:

Pai ar trebui sa vorbest cu ea foarte serios.Sa o faci atenta sa te asculte.Cu calm,nu cu cearta! O poti intreba daca are probleme in familie, probleme de sanatate, asta te schimba foarte mult.Acum daca te referi la faptul ca ea s-a schimbat in " fata rea " inseamna ca ceva nu ii mai convine la tine sau la grupul vostru.O poti intrba pur si simplu aceste lucruri.Ii poti spune de altfel ca pe tine te doare faptul ca ea s-a schimbat si ca suferi din acest motiv.Succes!

| CryssCrySta a răspuns:

Spune-i ca crezi ca ar fi mai bine daca ati sta separate macar o vreme si ca nu ai nimic cu ea dar lucrurile sau mai schimbat si ca puteti sa mai vb dar mai rar. Spune-i-o pe mess ori prin telefon.

| deutza_2137 a răspuns:

Hey sfatul meu e sa ii spui ca nu te simti bine sa stai cu ea ii spui sa nu se supere daca se supara asta e treci mai departe mai exista mi de prietene pe pamantul acesta! succes

| Ana96_3682 a răspuns:

Ai putea-o intreba care este motivul schimbarii ei, de obicei fetele sunt orgolioase si ar vrea ca tu sa observi cand au o problema, dar daca chiar nu merge nimic intre voi ar trebui sa ii explici asta, cu calm...nu trebuie sa o minti sau ceva de genu, doar sa ii spui ca nu mai e ce era.

| Aida7893 a răspuns:

Ii poti spune ca nu mai aveti multe lucruri in comun si poate ar trebui sa va imprieteniti si cu altcineva.Desigur asra nu inseamna ca nu o sa va mai salutati sau vorbiti, ci doar ca nu o sa mai stati una langa alta toata ziua. Sper ca am ajutat si mult norochappy

| ramona_7700 a răspuns:

Pai nu stiuh spune :Cand esti trist s-au suparat un prieten te face sa zambasti,cand plangi un prieten it sterge lacrimile,cand esti vesel un prieten se bucura alaturi de tine,un prieten este ca un inger fara aripi,intr-un prieten iti poti gasi mereu un sprijin, alaturi de un prieten poti reusi orice, un prieten nu te va uita niciodata...aceste lucruri nu le-am gasit la tine iar acum iti spun adio

| Ada_3323 a răspuns:

Pai nu o mai cauta fii la mai distanta si daca te intrebare ceva tu ii zici :
As vrea sa luam o pauza in prietenia noastra. vreau timp sa ma regasesc sa ma gandesc o vreme.
si asa isi va gasi pe altcineva

| Trompi_9622 a răspuns:

Cand ai un prieten ii accepti defectele sau spui ce nu iti place la el ...acela e prieten

presupun ca nu e cazul aici deci cel mai bun sfat a fost de la georgelu

| Naturall explică:

@Chris
Nu ii pot accepta schimbarea pentru ca s-a schimbat in rau.Acum vine luuunga explicatie in ce sens s-a schimbat.
Deci,inainte ne intelegeam minunat,ne spuneam totul, ne distram, etc.Eram fericite impreuna ca prietene.Dar de vreo 2 saptamani a inceput sa iasa cu "fetele cool". Cand iese cu ele,si mai spun o data,cand iese cu ele se macheaza, este egoista, vrea sa para cool si nu mai baga lumea in seama.Si de atunci intruna vb.despre baieti, barfe si imi baga numai prostii in cap...Cam asta e.