| Lia223 a întrebat:

Va rog sa ma ajutati...mama iar m-a batut cu cureaua la fundul gol fiindca am intaziat 2 ore.Am stat cu niste prietene si in loc sa vin la 19 am venit la 21.Mama a venit in camera, m-a dezbracat si m-a batut cu cureaua 10 minute si 10 minute cu nuiaua apoi m-a lasat sa stau in genuchi o ora.Ce sa fac sa nu ma mai bata?

35 răspunsuri:
| CrasmaruMarius a răspuns (pentru 12345⁶78902247Cdhjm):

12345678902247Cdhjm Eu nu înțeleg de ce mama trebuie să mă bata la fundul gol imi da 10 palme și nici nu mă doare eu fac prostioare și la școala, și acasă scuip o trag de par am note rele rămân repetent nu trec în clasa a 4 a.Ea zice că mă iubește dar cum când ea mă bate îmi dă 10 palme știe că am 10 ani împliniți ori îi face plăcere să mă bata eu multe lucruri nu inteleg

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru SabinaQueen):

Ba da este corect când te bate mama ta, mie așa mi-a zis mama și ce dacă ai 10 ani și faci prostioare și acasă și la școala fumez scuip o trag de par am note rele rămân repetent eu am dreptul sa te iau de mânuță și să mergem în camera mea și să îți, dau pantalonașii jos chilotei jos și să îți dau 10 palme la fundul gol eu i-am zis că degeaba mi le da că nu mă doare

| just4ubr2015 a răspuns:

Sa o bati si tu cu cureaua ca sa vada si ea cum e si sa o ameninti ca o reclami

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru just4ubr2015):

Orice mama are dreptul să deie în tine fiindcă ea te-a născut, așa mi-a zis mama și ce dacă ai 10 ani eu am tot dreptul să fac ce vreau cu fundul tau tu nu ai niciun drept să dai in mine

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru Sixx_Klaw_1997):

Bineînțeles că este necesară poate să fie și în fiecare zi dar asta depinde de orice mama