Oh, draga mea! Am avut aceiaşi problemă ca şi tine, dar la mine a fost ceva mai grav. Eu îţi sugerez să mergi, să o iei pe mama ta de mânuţă şi să îi spui " Mamă, vreau să vorbim şi te rog să mă asculţi până la capăt!", şi îi spui că tu ai un vis, să cânţi la chitara şi vrei să ţi-l îndeplineşti. Spune-i că o iubeşti, dar să te lasă să îţi urmez visele şi spuinei că nu vrei să stea în calea ta, că poate vei ajunge departe. Încearcă să o convingi că eşti stăpână pe tine şi încrezătoarele în propriile puteri, iar dacă tu chiar îţi doreşti acea chitară, încearcă să le faci pe plac, să îi păcăleşti într-un fel. Adică, te dai bine pe lângă ea. O ajuţi să spele vasele şi chestii din astea, îi arăţi că eşti responsabilă şi destul de mare să crezi in propriile vise şi vei reuşi, îţi garantez. Eu te-am pupat şi ai grijă de tine. Sper că ţi-am fost de folos, draga mea. Nu uita! Comportă-te frumos! Barftă!:*
E frumos sa canti la chitara.
Cel mai bine e sa vorbesti cu parintii tai si sa ii rogi sa faci o ora de chitara cu un profesor la domiciliul tau, nu ai nevoie de chitara neparat pentru ca poate veni profesorul cu una. El isi da seama daca te descurci si daca ai inclinatii si va vorbi el apoi cu parintii tai sa ii convinga.
Daca nu o scoti la capat cu parintii...strange banuti de ziua ta(LA MULTI ANI! cu ocazia asta )si poti intra pe okazii.ro unde poti gasi chitare mai ieftine si bune, iti dai comanda si in maxim 4 zile o ai acasa... daca nu te descurci roaga o matusa, un unchi sau un apropiat sa faca tranzactiile pe acea platforma.ai personalitate, demonstreaza-ti tie si lor ca iti duci pana la capat telurile.stai linistita,nu faci rau nimanui,o viata ai! traieste-o,esti inca un copil,ai tot timpul din lumea sa iti faci griji,,, bafta si sper sa reusesti iar daca mama ta te intreaba ce iti doresti de ziua ta, tu ce ii spui? O CHITARA!
Deci este incredibil chiar asa vorbeste si mama. si eu imi doresc o chitara si parintii mei nu vor sa imi ia. spune ca mai bine inveti la scoala decat sa canti si chestii din`astea! si nici acum nu am o chitara. Nu stiu spune-le ca tu chiar iti doresti una. sau. cantale ceva. daca stii la voce. Ori cand o sa primesti bani de ziua ta si tu vrei sa iti cumperi chitara le spui ca sunt banii tai nu ai lor si faci ce vrei cu ei pentru. ca le-ai primit de ziua ta! Nu trebuie sa iti fie frica pentru. ca nu ai de ce! Funda?:*
Normal ca parintii nu au bani de aruncat pe fereastra. Daca ati doresti din tot sufletul acea chitara va trebui sa ti.o cumperi tu, iar abia apoi vor vedea parintii tai ca, cu adevarat ai vrut.o
Simplu. Ii pacalesti ca vreti sa-ti iei bicicleta, bomboane de astea. Apoi te duci sa-ti iei o chitara. Fato, si eu imi doresc o chitara.
Poi pentru inceput, u nu poti invata peste noapte asa paca paca tac tac sa canti la chitara, trebuie sa urmezi o scoala profesionala de arte, apoi daca reusesti sa canti la chitara lor de acolo ai fi pregatita sa canti la una proprie dar trebuie sa stii cum sa o acordezi si va dura ceva timp pana te inveti cu ea + ca o chitara nu este asa de ieftina, pentru ca faci o achizitie importanta...
Pai nu ai si tu unchi matuse?
batele apropul lor si poate iti vor face ei cadou
sau strange banii tu si asa e ok si nu o sa zica nimic pentru ca sunt bani tai
Va multumesc! toti m-ati au ajutat asa ca v-am dat voturi! imi pare rau ca nu am putut declara doar un castigatorr.
anonim_4396 întreabă: