Nu avem nevoie de etichete neaparat. E doar un concept termenul de „ relatie „, de „ a fi iubiti ". Poate ca nu ii place sa atribuie etichete. Unele persoane au nevoie de o eticheta, pentru a se simti bine, normal, in siguranta. Poate ca el se simte bine si fara, evident ca ea nu. Ea ar trebui sa vorbeasca cu el. Cea mai buna metoda este comunicarea, e un fenomen social ce ar trebui sa fie practicat in asemenea circumstante la fel de mult precum in altele.
Buna! Nu am inteles faza cu "cuceriti". De ce nu il intrebi ce vrea sa spuna? Pare sa zica doar ca i-ai cazut in plasa, va jucati putin si apoi "pa".
~Ei sunt impreauna de 6 luni dar el nu a spus"vrei sa fii iubita mea"~
ce să-i mai spună, e evident că e (asta dacă nu ne minți)
Eu zic să o întrebi tu ce sunteți și vezi ce zice, iar dacă te întreabă înapoi spune-i clar că sunteți împreună/iubiți sau cum crezi tu că e mai clar. "Suntem cuceriți" e o chestie ciudată, un fel de eufemism dubios. Zic asta pentru ca deja e veche faza cu "pentru un prieten", știm că ești tu.
Salut! Ei se iubesc. Nu contează felul relației și detaliile, ci faptul că sunt împreună și se iubesc.
Zi-i, să nu-și mai facă griji!
Nu are de ce! Sănătate la amândouă! Funda?
Noi nu-l cunoastem si n-am putea sti de ce face asa. Parerea mea - ori e imatur, ori prea visator, ori smecher, ori are boli psihice.