Incearca sa vorbesti cu ea...calm fara sa va reprosati una altei mai stiu eu ce. Spune-i tot ce simti, ce te doare, ce ai vrea sa schimbi la ea si in relatia voastra.Si nu uita sa ii reamintesti cat de mult inseamna ea pentru tine si cata nevoie ai de ea...Comunicarea e totul.Te pup si astept vesti bune
Pe cine? Nu are pe absolut nimeni. Nu e asta cauza...
Va multumesc tuturor. Chiar acum vine acasa si ii spun sunt duparata pe tine si merg in camera mea. Noapte buna la toti! Va pup. bye
Uite nu-ti va griji bucurate ca nu-i acasa stai linistita sunt problemele ei dar sa te certe n-are niciun motiv cand te cearta sa stiu da ce-am facut? asa si nu-ti fa griji o sa dezvalui dc face asa si sa nu ma mai injuri ca odata mai injurat pe contul merimeria!
Lol,,,,, daca tot o tine asa spune-i tot ce simti, daca ea nu te asculta (asta 70% o sa o faca), atunci e deja de rau, daca iti mai da in cap cu faza " sunt mama ta si nu iti dau nicio explicatie " ii spui ferm "femeie eu nu's politist, judecator sau interogator, sunt fiica ta si trebuie sa imi spui ce faci, cum faci, de ce faci, imi pasa de tine" si o vei pune serios pe ganduri
Dacă-i răspunde așa, cu „femeie eu nu's politist, judecator sau interogator, sunt fiica ta si trebuie sa imi spui ce faci, cum faci, de ce faci, imi pasa de tine" - Maică-sa foarte bine ar putea să-i răspundă cu „fato, știi ce? Eu te-ntrețin, stai în casa mea, joci după regulile mele - nu-ți convine, ușa-i pe-acolo. Ei drăcie, am ajuns să dau explicații fiică-mii" - și cu-asta basta.
Când o să pricepeți că aveți dreptul să comentați numai atunci când aveți participație egală în casă, nu din postura de întreținuți?
Inseamna ca deja mama ei e un "perete" tare in dezvoltarea copilei.
Aolooooo X_x
Asa si?
Lasa... ca vad ca nu intelegi.
Omule... ce sa nu inteleg? Ca asta e o problema destul de grava? Normal ca e, nu vezi ca fata asta se gandeste ce dracu o face mama ei? Nu cred ca ea se poate bucura de un moment bun cu mama sa si crede-ma ca asta o va afecta, daca nu ai inteles nu iti explic de 100 de ori
Pai incearca sa nu o mai lasi sa bea(daca bea), sa nu se mai drogheze( daca se drogheaza.in cazuri extreme
Sun-o intr-o zi de pe un alt nr de telefon(daca se poate chiar al prietenei mamei tale) si spune-i ca esti ea si ca nu vrei sa o mai vezi etc..Incerci orice.
Si ca sa pari suparata incearca sa iei o pauza de la mancat 1 zi(nu e indicat) si incearca sa o refuzi daca te roaga cu ceva, incearca sa nu mai vorbesti cu ea, doar asculta ce te pune sa faci(treaba, sa ii aduci ceva) si incearca sa nu comunici des cu ea.O sa ii fie atrasa atentia asupra ta si cred ca o sa isi dea seama pana la urma ca nu face ce trebuie. Sper sa fie cu noroc.Bye!:X
Ce-ar fi sa-i spui ca te deranjeaza si ca esti suparata din cauza asta. Vorbeste cu ea si spune-i tot ce te deranjeaza. Explica-i frumos si roag-o sa-ti spuna ce se intampla sau daca pleaca sa nu vina asa de tarziu acasa sau sa te anunte daca intarzie. Sunt sigura ca te va intelege. Daca te iubeste, nu te va mai face sa suferi.
Off. Mereu ii spun asta dar ea spune ca nu e adevarat si nu stiu ce... Deci nu stiu ce sa fac! M-am saturat de acelasi lucru zi de zi.
Tatal tau? Cu el ce s-a intamplat?
Ei se inteleg bine.
Daca se inteleg bine, unde e in tot timpul in care mama ta lipseste?
Stiu cum e! Si mama mea face la fel pleaca peste tot cu colegii ei si mie imi ploua in gura cand aud unde se duce si ce mananca, stiu ca e foarte enervant, mai ales ca imi da in cap cu faptul ca " E mama mea si nu treabuie sa-mi dea explicatii in legatura cu ce face..blabla".Las-o si pe ea sa retraiasca momentele tineretii:]]
Pai sincer ar trebui sa stai de vorba cu ea si sa ii explici ca nu te simti bine cand ea face chestii de genul asta si ca vrei sa petrecceti mai mult timp impreuna...Si in legautra cu urlatul, face asta doar ca asa ii vine sau mai faci si tu prostii care o enerveaza?