Sigur, emoțional vorbind, sunt în mare parte în asentimentul colegilor care-au răspuns mai sus.
Însă, trecând puțin dincolo de impulsul emoțional, să te bagi acum ar fi chiar cea mai proastă idee - și-am să-ți explic de ce.
1. Fără îndoială asta se va termina cu divorț. E doar o chestiune de timp din momentul în care îi spui tatălui tău, cu dovezi cu tot.
2. Atâta timp cât apartamentul e pe numele ei, după divorț, apartamentul va rămâne la ea iar taică-tu pe drumuri. Știu-știu, legea zice că... vrăjeală! Nu zice nimic! Oriunde în Europa, instanțele de divorț țin din oficiu cu partenerul cu vagin - adică mama ta adulteră. După ce că lucrurile stau așa cum stau, vrei să-l vezi pe taică-tu și pe drumuri? Nu cred.
3. Mai apoi, având în vedere că spui că le merge amândurora bine din punct de vedere financiar, asta înseamnă că și ție îți merge bine. Bănuiesc că ești undeva la liceu - ceea ce-nseamnă că ai un bac de dat relativ curând și apoi ai de plecat într-un oraș mare. Dacă ești la gimnaziu, cu-atât mai mult trebuie să-ți ții gura pe tema asta.
Știu că poate suna cinic dar, până la urmă, trebuie să-ți vezi întâi interesul tău - iar interesul tău imediat este să-ți termini liceul și s-ajungi într-un oraș mare și să-ncepi să faci bani (și eventual o facultate) - lucruri pe care le realizezi mult mai greu fără o susținere de partea părinților.
Așadar, în loc să cântărești dacă să „mai ții asta în tine" sau nu - eu zic să cântărești efectele deciziei de a pune cărțile pe masă.
Dacă te-apuci de vorbit, inevitabil ai tăi vor divorța (în maxim 2 ani), viitorul tău trece brusc de la stadiu de „stabil" la „nesigur" și te mai poți trezi și c-o depresie mai mare din urma căreia îți poți rata complet viitorul. De-aceea eu zic să-ți vezi de treaba ta, măcar până când termini anul I de facultate și te obișnuiești cu trăitul în altă parte cât de cât pe picioarele tale - moment în care poți să pui pe tapet și problema asta.
Îți înțeleg perfect (poate „mai perfect" decât dau senzația) nervii pe care-i ai și cât de nasol te simți. Însă trebuie să judeci lucrurile rațional.
Notă: Dacă ești deja la facultate (sau ai terminat liceul) și ești cât de cât pe picioarele tale și ți-ai putea permite (financiar vorbind) un divorț și un scandal monstru între ai tăi - atunci pune cărțile pe masă și ce-o fi o fi.
Eu as zice sa trimiti un mesaj acelui barbat sa-i zici cine esti si ca stii despre ce e vorba si ca iti doresti sa nu o mai caute pe mama ta. Sunt sigur ca ii va spune mamei tale si cand vine la tine sa discuti cu ea deschis. Daca va continua si dupa aceea poti sa-i spui si tatalui tau si clar ca vor ajunge la divort.
Daca deja il inseala o sa mai dureze vreo 6-7 luni si oricum o sa se desparta ori tatal tau o va insela pe mama ta si vor trai sub forma aceasta.
Ma-ta e o cur..va .
V-am zis eu, v-am zis... toate femeile sunt cur..ve.
Acu serios, daca tactu nu vede, tu de ce iti bati capu'.
Of... problema ta e una foarte foarte complicate X_x si nici nu cred ca pot sa imi imaginez ce este in sufletul tau acum ca ai aflat atatea lucruri. Eu zic ca este mai bine pentru un moment sa nu te bagi, poate mama ta se va razgandi si va lua decizia corecta. Dar mai intai ar trebui sa porti o discutie cu mama ta. Doar voi doua, intr-un loc mai retras. Sa incerci sa ii explici ce greseala face si ca iti poate distruge viitorul cu acest lucru .
Succes! Si fii tare! Toate trec , imi pare foarte rau pentru tine
Offf tatal ta se chinie pentru tine si mama ta si ea isi bate joc de viata ta si a lui ..Ar fi mai bine sa ii demonstrezi tatalui tau ca ai dreptate poate poti sa ii pui mamaei tale un microfon in camera la ea sau ceva poate poti sa o inregistrezi in timp ce vorbeste cu respectivul atunci tatal tau nu va mai avea nici o indoiala fata de ea Sigur o sa ajunga la divort 99% deoarece ori afla tatal tau ori mama ta va decide sa divorteze ca sa fie cu ala ...Nush ce sa zic poate il foloseste pe tatal tau ca sa isi creeze un viitor cu ala oricum eu iti urez BAFTA in ceea ce vei face...
In nici un caz nu poti sa treci cu vederea.Trebuie sa iii zici tatalui tau dar dinainte de asta spune-i mamei tale, incearca sa ai o discutie serioasa cu ea si daca zicea ca NU si NU atunci spune-i ca-i spui tatalui tau si daca ea nu recunoaste atunci ii spui tatalui tau.El trebuie sa stie.
Stii ce as face in locul tau? M-as lua intai de ala apoi de mama ta. Saracul tau tata nu are nicio vina, incearca sa ii iei tare pe aia doi ca nu e bine ce fac, nici tie nici tatalui tau
Nu stiu ce pot sa iti spun.Din punctul meu de vedere ar trebui sa porti o ''dicutie'' cu mama ta.Sunt foarte sigura ca se va ajunge la divort si mai bine ai sti asta decat sa te amagesti.Trebuie sa ii zici mamei tale sa incetez daca te iubeste si tine la tine.Nu zic sa o ameninti dar ar trebui sa ii spui ca tatalui tau nu iar conveni deloc asta.Acum tu faci ce vrei.Nu este familia mea cu toate ca si parintii mei sunt despartiti tot din cauza infidelitati.Eu sa fiu in locul tau las suna pe ala si las ameninta.Hei stai chill glumeam.Inca o data fa ceea ce vrei, asta e doar parerea mea nu inseamna ca trebuie sa faci dupa mine.Succes
Urat,dar nu poti spune ca va merge bine acum, pentru ca asta e doar o falsa impresie.Incearca sa vorbesti cu mama ta, zii ca stii totul, ca nu are rost sa nege, da-i chiar si exemple de lucruri care le stii...Si daca tine cu adevarat la familie si e femeie de casa, o sa renunte la prostii.Eu una asa te-as sfatui.Si in cel mai extrem caz, zii totul tatalui tau, daca vezi ca mama ta chiar nu renunta la celalalt barbat din viata ei.Ca sa nu te trezesti intr-o zi Doamne fereste ca goleste conturile si se face disparuta... apoi sa se intample alte minunatii.Ia atitudine, nu lasa sa treaca timpul.Nu te insela singur ca acum va merge bine doar pentru ca ai tai au servicii bine platite, pentru ca banii nu sunt totul.Te pup si incearca varianta care ti-am zis-o si apoi zi-ne si nouaai grija de tine si familia ta:*