Daca relatia cu iubitul tau nu mai functioneaza, eu sunt de parere ca ar trebui sa se intrerupa. Daca colega ta isi inseala prietenul este clar ca nu il iubeste. Daca acel tip chiar te fascineaza si iti place mult ar trebui sa faci tu primul pas, dar inainte gandeste-te bine daca chiar nu mai simti nimic pentru celalalt, incearca sa-i pui pe amandoi intr-o balanta si vezi. Dar eu zic sa incerci, poate sunteti sortiti, pana la urma nu ai ce sa pierzi, daca colega ta isi bate joc de el este clar ca ea nu-l merita, poate tu esti acea care-l merita.Si daca ii vei bune pe amandoi intr-o balanta sa nu te lasi distrasa de trecutul tau cu prietenul actual, gandeste-te la prezent ptc trecutul s-a dus. Intelegi?
Cum dracu se intampla ca mereu va place prietenul prietenei si invers cand de fapt toata lumea inseala pe toata lumea, si toti ne imbatam cu apa rece? cum dracu Doamne iarta-ma toti credem ca avem acasa o sfanta si ne dam la sfintele celorlalti? cum dracu putem visa doar cai verzi pe pereti si sa ne mintim singuri unii pe altii cu tot felul de abureli? inseamna ca traim in vis si nu santem reali.din punctul asta de vedere mi-ar place sa cred ca nu existam.alinuta eu nu am inselat niciodata.EU.si sant sigur de asta.dar cati sant asa? cred ca sant nebun, si nu mai e nimeni ca mine.io zic ca te potrivesti cu aiuritul ala inselat,dar trebuie sa faci tu primul pas fiindca na, o potrivire trebuie sa fie undeva si pentru tine si pentru el.dar riscurile sant aceleasi, si e atat de trist, pe langa ceia ce visam de fapt, sa fie tocmai invers.din vina nimanui.
Esti sigura ca esti mai performera decat colega in pat?
Daca da, baga-te. Daca nu protejeaza-te de un inevitabil "te omor, curvo!" din partea colegei.
Succes!
Chiar daca iubitul colegei este inselat nu vad cum ar hotari el asa repede sa fie cu tine. Poti intai sa-ti clarifici relatia cu actualul iubit si apoi sa vezi cum vor evolua lucrurile.
Povestea ta e grea. iti sugerez sa gandesti bine inainte. Raspunsul e doar la tine.