Dragostea vine la pachet cu gelozia!
Îmi dau seama că ești tinerică după fazele de "am fugit repede in casa" ce drăguț...
Personal îți recomand să îți faci viața frumoasă și să te bucuri de cel de lângă tine atât timp cât se poate, și alege cu inima în astfel de situații, poate peste o săptămână se va termina dar nu va trebui să trăiești cu regrete și întrebări de genul "dar dacă".
Eu sincer nu-ți zic că ar trebui să-l cauți sau să nu-l cauți, îți zic doar că ar trebui să nu asculți de "ciupercile" din jur care își dau cu părerea și îți dictează ce e bine și ce e rău. Învață să gândești și să îți faci propriile alegeri, motivele și scopurile ți le alegi singură în viață... altfel te vei integra în turmă și vei deveni un robot ca și ceilalți...
Sa-l lasi in pace. Si alta data fii mai atenta cum incepi si cum mentii o relatie. Asta nu mai are niciun viitor, te complici si iti faci nervi numai degeaba. Parerea mea.
Părerea mea este să îl laşi în pace, relaţia voastră nu are nici măcar un viitor. Dacă o să continui această relaţie, o să te doară mai mult pe viitor cu cât ţii mai mult la el. Trăieşte-ţi copilăria, ai destul timp pentru băieţi!
Cred ca te iubeste foarte mult. Mai bine ia-ti inima-n dinti si spune-i tot ce ai de spus.
Stai linistita daca nu scrieai atit nici nu avea sa intelegem treaba. Eu cred ca ar trebui sa ii lamuresti treaba cu baietii din acea seara si dupa sa vezi ce o sa faca el, sa nu il cautu tu dar sa il lasi pe el, asta e parerea mea, bafta
In primul rand vreau sa stii ca ala care se ia de tine e prost
Asa. Deci. Daca (G) e simpatic si nu a mai facut faze de alea ca vrea sa va despartiti ar trebui sa-l mai cauti. Baiatul te-a facut sa te simti bine si sa te bucuri de viata.
Eu cred ca te iubeste foarte mult :*. Ca daca nu te-ar fi iubit nu ar fi fost gelos pe colegii cu care te-a vazut la poarta. Daca nu ar fi simtit nimic nu cred ca ti-ar fi trimis vreun mesaj. Parerea mea e ca ar trebui sa-l cauti, sa mai vorbiti sa aflii daca tine la tine si sa-i spui ca si tu tii mult la el.
Succes :*