| Syrten a întrebat:

Bună TPU!
Vi se pare normal ca iubitul să facă glume pe seama voastră în fața prietenilor lui? Am pățit-o azi și m-am simțit cam prost deși știam că glumește, dar e prima dată când face așa și nu știu ce vrea să demonstreze. E și prima dată când mă aflu în același loc cu prietenii lui și cu el.
Mulțumesc!

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

O gluma este sarata atunci cand sti ca este acceptata de acela care este adus in discutie.
Daca sti ca nu este accepatata, sau daca nu sti daca este acceptata sau nu, atunci aceasta este lipsa de educatie.
Ii spui prietenului tau ca daca nu se abtine si se lasa dus de val in fata prietenilor lui, atunci o sa ramana cu valul si nu cu tine.
Unii oameni se simt altfel in fata prietenilor, si nu stiu sa se controleze. Spune-i ca trebuie sa-si controleze si starea, emotiile, si cuvintele. Tu trebuie sa iti faci curaj sa ii spui asta fata in fata cand sunteti doar voi doi.
Daca este nevoie, il vei parasi pana cand invata sa fie educat.

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu esti utila in viata lui daca face asa

| Adry05 a răspuns:

Depinde ce fel de glume

| Syrten explică (pentru Adry05):

Gen,, Hai săraco. ce-i cu bluza aia pe tine că zici că ești nu știu cine ". Nu am o problemă neapărat cu asta, dar eu nu îi cunosc le prietenii lui și nu mi se pare normal să îmi vorbească așa în fața lor. adică puțin respect totuși. poate dacă ne cunoșteam toți cât de cât era altfel. dar așa m-a făcut să mă simt umilită în timp ce ei râdeau

| Panamax a răspuns (pentru Syrten):

Ti-a demonstrat clar cat de mult nu-i pasa de tine si tu inca nu ai inteles?

| AlexElektro1987 a răspuns (pentru Syrten):

Daca te-a luat cu apelative dintrastea, trebuia ori sa ii intorci moneda sau sa pleci. Astea deja nu mai sunt glume, este batjocura. Eu zic sa ii atragi atentia, sa aiba grija cum vorbeste si daca mai face asa, ii spui " La revedere".

| Adry05 a răspuns (pentru Syrten):

Eh sigur n-a făcut-o cu rea intenție dar atrage-i atenția că te deranjează astfel de glume mai ales într-un mediu unde nu-i cunoști pe oameii aceia. Dacă ține cont și nu mai face, atunci înseamnă că-i băiat calumea. dacă continuă, pune-ți un semn de întrebare major

| Endoryus a răspuns (pentru Adry05):

Ti se pare o gluma "gluma" mai sus? Sau mai degraba, ai accepta asa ceva de la iubitul tau ( daca ai unul)?

| Adry05 a răspuns (pentru Endoryus):

Nu mi se pare amuzantă da nici nu e așa mare lucru, depinde de context și cum o zice. Dacă vrea să imite o pițipoancă și o zice pe un ton din ăla, nu e mare lucru. Contează mai mult cum se comportă după ce-i atragi atenția decât un incident de genu. omu poate e învățat să glumească așa pentru că alții îi permit și atunci s-a obișnuit. nu-ți convine, îi atragi atenția, continuă la fel fără să dea 2 bani că te deranjează, atunci e problemă

| Endoryus a răspuns (pentru Adry05):

Mie mi se par "glume" de tarani prost crescuti.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Poate nu a vrut sa faca asta si nu a stiut exact ce spune. Vorbeste cu el si vezi de ce a facut asta. Spune-i ca te-ai simtit rau si sigur o sa isi ceara scuze sincere. Este dreptul tau sa vorbesti cu el happy

Normal, nu chiar. Adica daca asta te supara. Dar poate, cum am zis, nu a vrut sa te supere. Vorbeste cu el.

Va doresc multa intelegere ^_^

| Syrten explică (pentru DoarBogdan):

I-am spus, mi-a spus ceva de genul,, Te-ai ofticat? " și a râs. am zis că vorbesc serios și mi-a dat un,, Mhm "

| DoarBogdan a răspuns (pentru Syrten):

Vorbeste iar cu el. Nu este ok sa te simti rau. Pana la urma intr-o relatie ar trebui ca amandoi sa va simtiti bine si sa fiti fericit. Incearca sa ii spui ca nu este ok cum a procedat si sa nu mai faca asa. Nu trebuie sa lasati subiectele neincheiate intr-o relatie, daca vrei ca totul sa mearga bine.

| Legion7X a răspuns:

Ai făcut și tu cândva, astfel de glume cu el de față cu prieteni? adu-ți aminte pentru că posibil, cum îți permiți așa își permite.

| Endoryus a răspuns:

Ai grija, de il lasi sa continue o sa se ajunga si mai rau ( am mai vazut exemple de genul ).

| CleanHeart a răspuns:

Spune-i sa nu mai faca asta ca te deranjeaza.

Răspuns utilizator avertizat
| marinaru777 a răspuns:

Prostul tot prost ramane

| Osneros a răspuns:

> Vi se pare normal ca iubitul să facă glume pe seama voastră în fața prietenilor lui?
Nu iubitul că nu-s genul, dar n-aș avea nicio problemă ca iubita să facă glume pe seama mea, asta având în vedere că și eu fac glume pe seama ei.

> Am pățit-o azi și m-am simțit cam prost deși știam că glumește.
Ce-ar fi să râzi în loc să te oftici?

> dar e prima dată când face așa și nu știu ce vrea să demonstreze.
Poate e pur și simplu o glumă potrivită contextului?

> E și prima dată când mă aflu în același loc cu prietenii lui și cu el.
Dacă nu-ți place, nu mai ieși. Nu-i ok să ieși cu mai mulți și să petreci tot timpul cu limba în gura iubitului.

| Syrten explică:

Nu știu, e prima oară când face așa. când sunt doar eu cu el nu spune prostii de genul. nu știu ce vrea să arate

| Salontanul a răspuns (pentru Syrten):

E prost si fudul. Lasa-l! Un om cu caracter n-ar face asa ceva in fata prietenilor. Crede-ma! Am a varsta inaintata dar eu nu le-am zis asa ceva nici femeilor usoare cu care am mers.