| Alexandracoman433 a întrebat:

Bună TPU vi se pare normal sa vina mereu iubitul meu la mine in fiecare weekend? și el nu mă dus niciodată la el acasă tot spune că cică nu are spațiu că sunt mai diferiți părinții lui și a spus că nu pot rămâne peste noapte la el că cică trebuie sa o pregătească pe mama lui sa nu o ia cu panica că este emotivă el are 30 de ani și eu aproape 20 de ani a spus că o să mă ducă in vizită doar să am răbdare dar văd că trece timpul

7 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Daca nu faci sex fara casatorie un baiat care te iubeste te duce mai reoede la parinti.

| Violleta2022 a răspuns:

Ups... tu ai 19 anisori si ala 30 de ani, el locuind cu parintii ca orice adult puturos si fara nici un viitor.

Sfatul meu este sa FUGI de acest specimen, ca asta nu va fi niciodata un barbat cu care sa poti face ceva in viata, fiindca nu-i capabil.

Dupa cum vezi, nu te invita la el acasa fiindca nu are intentii serioase cu tine si nici de viitor, vrea sex si distractie pe gratis, cu femeile. Azi esti tu, maine este alta... ori poate ca este insurat si de aia te viziteaza numai in wwekene si numai la tine acasa.

| mi25 a răspuns:

Poate ii este rusine cum arata casa parintilor. Cunosc o asemenea familie.

| haileewatson a răspuns:

Are 30 ani si sta cu parintii lui? Nu ti se pare ceva ciudat la asta?
"Sunt mai ciudati parintii lui" asta era o scuza buna daca avea 20 ani.

Hai sa iti zic eu cum sta treaba:
1. Parintii nu stiu de tine si din cauza asta nu vrea sa te duca la el. Nu le-a spus si nu le va spune de tine.
2. Are pe altcineva. Posibil ca are o nevasta sau alta iubita.

Din celelalte intrebari am aflat ca sunteti de 8 luni intr-o relatie. Parerea mea e ca te-a fraierit. Daca avea ceva in cap facea 2 lucruri: 1. nu statea cu parintii la 30 ani si 2. nu ii era rusine cu tine. E clar ca el te vede doar ca pe o distractie si nu vrea nimic serios pe viitor.

Nu mai fiti fraiere si nu va mai lasati manipulate

| Alexandracoman433 explică (pentru haileewatson):

Cu părinții lui m-am întâlnit iubitul meu trebuia să-i ducă undeva și mă luat și pe mine și i-am cunoscut dar nu știu de ce durează atât de mult să mă ducă la el acasă îmi cere mereu să am răbdare avem 8 luni de relație

| haileewatson a răspuns (pentru Alexandracoman433):

De unde stii ca sta cu parintii lui si ca de fapt nu sta cu alta femeie?

| SakuraHaruno4348 a răspuns:

Probabil are nevasta. și dacă nu dacă la 30 ani încă sta cu părinții e un fraier. Eu nu as sta cu așa lepădături. ai standarde foarte joase fata mea