| Lorena09 a întrebat:

Buna TPU, vin cu o întrebare...fratele meu si sotul meu s-au certat si de la ceartă s-a ajuns la bătaie,stam in aceeasi curte cu case separate,menționez si faptul ca fratele meu e mai mereu pe ceartă cauta motive micuțe pentru o ceartă,consuma si alcool posibil si alte substanțe,de multe ori chema prieteni de a lui la el,nu ma deranja asta doar ca erau niste perverși,când sotul meu era la munca veneau prieteni lui la mine in casă și ba o mână pe fund,ba o palmă peste fund,niste cuvinte oribile,nu le am permis,nu le-a plăcut bineînțeles nici lor nici lui fratele meu,au trecut toate,am închis ochii.
S-au ceartat din cauza ca venea aproape in fiecare noapte si ne deranja dar acum le-a întrecut pe toate, nu stiu cine a început acest scandal chiar dacă sunt convinsă că fratele meu nu exclud nici posibilitatea ca sotul meu, am dormit cu copilul si m-a trezit urletele lor, a început copilul sa se sperie, nu il mai puteam oprii din plans, nu stiam ce sa fac sa ma bag între ei sa-i separ sa iau copilul in brate, deci dezastru total.
Asa ca am chemat poliția, cred ca am facut bine pentru ca doar asa s-a calmat fiecare iar într-un fel cred ca am gresit făcând asta pentru ca mie mi-au dat amenda de 2 mi de lei pentru ca era un apel nejustificat.
De ce era nejustificat doar pentru ca nu stiam cine a început acest scandal?
Trebuia să îi las să-și împartă pumni, sa se omoare unul cu altul, doar sa ma uit la ei?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai fost amendată pentru ce scrie aici

apelarea falsă a Sistemului național unic pentru apeluri de urgență 112 constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă de la 2.000 la 4.000 de lei

| Lorena09 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc pentru lămurire?

6 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Deci niste jeguri acesti politisti!
Adica daca 2 scandalagii se cearta, te deranjeaza, suni primesti 2000 de lei amenda? e strigator la cer.
era justificat insa apelul daca se termina cu omor?
Va anunt ca nu exista o legatura, un fir rosu cu politia sau un chat in timp real ci doar acest serviciu 112
Sa intelegem ca daca-i deranjezi pentru faptul ca si-au miscat fundul in alta parte decat in birourile in care stau, sau din parcarile unde stau noaptea in masina institutiei, pe intuneric ca talharii- cu cate-o colega de munca, este rau si trebuie sa primesti amenda!

Imi este scarba de acesti purtatori de haina a statului, desi nu sunt multi cu caracter printre ei, au noroc de multe ori doar pentru ca poarta aceasta "salopeta".

E un abuz ce au facut si ar trebui amenda contestata!
Luati legatura cu un avocat, va poate invata cum sa va reprezentati la un proces si ce formular sa depuneti pentru a contesta aceasta amenda, o amanda nejustificata in opinia mea!

| dullcat a răspuns:

Buna.Ma scuzi, dar ala nu e frate.Nu are pic de respect fata de tine, in rolul de sora sau fata de familia voastra, mai ales ca aveti si copil. Daca tot inchizii ochii, se poate ajunge la viol si altele mult mai crunte.Ai mare grija...

| johnnny123 a răspuns:

"când sotul meu era la munca veneau prieteni lui la mine in casă și ba o mână pe fund,ba o palmă peste fund, niste cuvinte oribile, nu le am permis, nu le-a plăcut bineînțeles nici lor nici lui fratele meu, au trecut toate, am închis ochii. "

Mare, mare greșeală. Faptul că închizi ochii la asemenea lucruri îți garantează practic că lucrurile vor degenera și mai rău. Dovadă că au și făcut-o. Iar data viitoare va fi și mai rău.

În locul tău și al soțului tău, aș face absolut tot ce-mi stă în putere să mă mut și să nu mai împart curtea cu fratele tău.

| Lorena09 explică (pentru johnnny123):

Asta am si facut, ne am mutat

| sweetys a răspuns:

Cam asa e in Romania, intai trebuie sa se omoare si dupa sa se actioneze. Cel mai bine ar fi sa vindeti casa si sa va mutati in alta parte, sau daca nu se poate, sa puneti niste limite bine stabilite.