| Park1Suin a întrebat:

Vin cu o problema foarte serioasa.
Un coleg de clasa, de fapt si prieten, s-a indragostit acum 2 ani de alta colega de clasa.El i-a marturisit ce simte pentru ea si ea a incercat in orice fel sa-l faca sa inteleaga ca acum nu e momentul potrivit pentru o relatie (14 ani), dar el totusi o iubeste si a incercat s-o dea uitarii, dar nu poate...Acum ca a venit vara si am intrat in vacanta de 3 luni, el nu rezista fara a o vedea pe fata, nu poate.Are si el cont aici (nu vreau sa divulg numele din respect pentru el), iar azi am citit o intrebare ce m-a speriat, anume ca el vrea...sa se sinucida.
Ma ingrijoreaza faptul ca au trecut doar 2 zile din vacanta fara a o vedea pe respectiva fata, iar el deja nu mai poate de dorul ei.Mi-e frica la gandul ca si-ar putea lua intr-o zi viata pentru ea, pentru ca nu merita acest chin!
Cum l-as putea ajuta?
Este vreun remediu la ceia ce are el?
Dau FUNDOI

Răspuns Câştigător
| sabin89 a răspuns:

Nu există niciun remediu. Fiecare își rezolvă dramele sentimentale cum știe; și cum poate. Dacă încerci să îi alini durerea cu sfaturi, mai rău îl întărâți. Lasă-l, dă-i pace. Ăsta e un test al tinereții. Dacă nu e în stare să-și asume și un eșec, înseamnă că nu e pregătit pentru viață. Și dacă se gândește să facă acel gest extrem, asta e. Atât a fost de capul lui. Îmi pare rău de el și sper să găsească în sine resursele necesare pentru a trece peste. Să joace fotbal sau să își satisfacă alte hobby-uri care ar putea să contrabalanseze "cântarul" sentimentelor. Cu alte cuvinte, să fie bărbat. Societatea are nevoie de bărbați adevărați, între care sper să se numere și el. Îi țin pumnii.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La-so mai moale mamicuta Teresa, dragostea este o uratenie scarboasa
ce nu merita fi deplinsa si nu te ingrijora in privinta lui fiindca vorbesc cu el pe skipe toata ziua pina seara.A pus acea intrebare pentru a vedea ce va raspunde lumea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

+ La asta singur e vinovat ca i-a povestit despre stii tu ce si ea la blocat.

| T0T a răspuns:

Îi deschizi ochii. Nicio fată dacă ar plăcea un băiat nu ar spune că nu e pregătită. Este cât se poate de limpede că nu îi place de el dar a încercat să nu fie atât de directă. Asta a fost și greșeala ei. Cel mai bine e să fii direct în asemenea situații, că după dai speranțe zadarnice și faci mult rău.

| A._Andrei_Robert_2001 a răspuns:

Daca esti preitena cu fata de care lui ii place o poti convinge, poate sa fie impreuna cu el, stiu cum este si nu cred ca va renunta asa usor la acea fata, mai ales daca el o iubeste de mai mult timp. Cred ca tot ce poti sa faci e sa o convingi pe fata aceea sa vorbesca catusi de putin cu el. Nu este de joaca cu acest lucru, el poate face orice pentru ea...