| MANUMEBB a întrebat:

Buna TPU.Vin la voi cu o intrebare comuna, pe care stiu ca majoritatea o aveti, probleme cu "soacra" sau mama prietenului.
Mereu am stiut ca aceasta persoana nu ma suportat din anumite puncte de vedere, bani adica situatia financiara, moaca mea, infatisarea mai bine zis ca alta explicatie nu am. Dar acum relatia mea a avansat cu prietenul meu, (5 ani) si parinti lui imi interzic sa ma mai duc la el, i-au spus ca daca vrem ne vedem in oras dar nu acasa la el ca nu ma vrea in casa sau viata lui fiso. El ba da inapoi ba revine la mine, il vad suparat mereu, il cred ca ii e greu sa lupte, nu stiu ce sa mai fac. Daca sunt rea si ma iau in gura cu maicasa pot sa imi iau adio de la el, dar daca sunt blanda ma ia de fraiera, eu momentan ma cam ascund, nu dau ochii cu ea sau cu ei.Nu stiu ce sa mai fac.Am nevoie de sfaturi nu stiu cum sa mai reactionez.Nu pot sa renunt pentru ca il iubescsad mie asa de frica cand il vad ca da inapoi si imi zice anumite lucruri. Ce pot sa fac, chiar as avea nevoie de sfaturi va rog frumos. Dau funda binenteles.Ms

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Dar de ce nul iei pe el la tine acasa? E mai bine asa.

| opierdevara a răspuns:

Hey!
In Primul rand cred ca ar trebui sa lupti pentru ca nimeni sa nu va desparta si desigur ca trebuie sa vb cu parintii lui!
In al doilea rand,nu conteaza ce zic ai lui, deoarece tu nu traiesti cu parintii lui, ci cu el... Dragostea adevarata invinge intotdeauna!winking

| TormentOfSins a răspuns:

MANUMEBB de ce nu va luati casa voastra daca sunteti un cuplu si stati la parinti amandoi? Mi se pare cam anormal ca dupa 5 ani de zile sa stati tot cu parintii, dati dovada de imaturitate
Ce relatie e si asta in care nu aveti casuta voastra?
Discutati impreuna sa aveti casuta voastra faceti-va viitorul impreuna.

Bineinteles poate pe tine de intereseaza doar sa ai cu cine sa ti-o pui nu si sa ai o familie.

Tu stii cel mai bine

| Iulia_4983 a răspuns:

Lupta pentru ceea ce iubesti. big hug

| zanesiprintese a răspuns:

Soacra soacra poama acra, de te-ai coace cat te-ai coace, dulce tot nu te-ai mai facelaughing... soacrele de baieti sunt niste proaste! geloase ca le iei odoru' (nu toate), majoritatea. Tu vorbeste cu el ce are de gand, nu-l pune sa aleaga intre tine si muma-sa, cu toate ca intr-o buna zi o sa trebuiasca sa paraseasca fusta mamii. Tot ce poti sa faci este sa ajungi cu el la o concluzie, in favoarea ta, si apoi sa te duci la muma-sa sa-i spui ca ea e ma-sa si o respecti, dar tu esti fata cu care vrea sa ramana!

| ciucanca41 a răspuns:

Si eu am avut aceeasi problema, principalul ca el sa nu se lase influentat de mama sa, dupa ce va casatoriti departe de ea ca niciodata nu va fi multumita de tine eu am 41 de ani si de la 23 sunt cu sotul si tot ne intoarce vietile pe dos cand apare.Ar fi bine sa nu mai mergi pe la el si sa va INTANLNITI LA PRIETENI SAU LA TINE DE SE POATE.sI CU MAMA SA VB DOAR CE SCRIE IN ZIAR SI CE SE SPUNE LA TV PT A NU INTRA IN POLEMICA.

| Danyella_3923 a răspuns:

Faceti starea civila si va dorii sai nasti un nepotel

| Dianna_9215 a răspuns:

Stii ce? Ar trebui sa vorbesti odata cu el si parintii lui,fara scandal sau cearta. Sa le spui la toti (mai bine lor ) ca tu nu vei renunta la el si ca il iubesti,iar apoi sa ii intrebi exact ce problema au cu tine. Daca te vor asculta (desi am o vaga impresie ca nu,insa iti urez succes ) veti putea face cu totii o schimbare pentru a va fi bine,daca nu, incercati sa faceti amandoi un compromis, cum ar fi sa va mutati impreuna momentan cu chirie, cred ca ar fi cel mai bine pentru voi happy Succes. Funda?