Bună!
Mi se pare o idee super drăguța.
Și da majoritatea persoanelor spun ca nu doresc nimic, însă o floare ceva simbolic tot trebuie sa ii iei.
Cel mai bun prieten al meu țin minte ca de ziua iubitei lui i-a luat o poșetă micuța pe care a umpluto cu bomboane.
Cu alta ocazie i-a aranjat un buchet de fructe(fructele fiind tăiate în diverse forme asemănătoare florilor) cu dulciuri, oricum a durat ceva timp pana l a făcut, însă a fost super drăguț la final. A mai realizat și un buchet de flori din hârtie de toate culorile pe care a scris diverse mesaje originale.
Idei sunt multe însă cred ca albumul e cel mai ușor de realizat și mai romantic! I-a mai puțin timp!
Numai bine! Multa bafta in pregătirea cadoului perfect, de asemenea la mulți ani iubitei tale și o relație cât mai de lunga durata sa aveți!
Cati ani aveti? Ca sa vad ce gen de cadouri ar merge. Un album e dragut dar... eu m-as supara sa primesc de la barbata-miu doar un album foto de ziua mea. De orice alta ocazie poate sa imi dea album sau ce vrea el dar de ziua mea, vreau cadou nene. Ceva sa pot purta sau folosi.
Puteți sa mergeți amândoi sa luați cina într-o seara și sa o impresionezi cu un buchet mare de tradafiri roșii...
Stai putin ca datele problemei pe care le oferi seamana izbitor cu fosta mea prietena, de unde esti?)
Comanda un tort mare cu dedicatia TE IUBESC, si invit-o la restaurant unde sa fiti numai voi doi.
Patrik_Tot_1991 întreabă:
anonim_4396 întreabă: