anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi ati avut o ruda draga care nu mai este? Incep eu:Mi-am pierdut bunicul in 2005.Era un om foarte vesel si de treaba.Mereu ma ajuta cand aveam probleme.

Răspuns Câştigător
| Sharlyzz a răspuns:

Da, din pacate.Mia murit tatal, bunicul, si ceilalti 2 bunici natali din partea mamei.[asta cand era mama mea mica, apoi a fost adoptata], insa ii iubesc enooorm pe bunicii mei[chiar daca nu sunt cei care iau dat viata]...

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Rude?
Ăăăh... să vedem.
Întâi a fost o străbunică ce a decedat în 2000 (n. 1918).
Apoi a urmat bunicul meu preferat - veteran de război - de la care am învăţat limba rusă, limba germană şi gândirea critică. A decedat în 2001 (n. 1925).
Apoi a urmat o altă străbunică de pe urma căreia mi-au rămas câteva caiete scrise de mână (mai mult de mine dictate de ea dar scrise şi de ea) de poveşti din timpul ambelor războaie mondiale. Era o adevărată enciclopedie. A decedat în 2004 (n. 1907).
Apoi a urmat bunica (soţia de veteran) în 2008 (n. 1928).
Şi, în urmă cu mai puţin de o lună a urmat bunicul din partea mamei (n. 1935).

Shalom.

| Mao a răspuns:

Sora bunicii. Era de gaşcă. Avea 60 şi ceva de ani, cred. A suferit enorm de mult pe parcursul vieţii sale. Şi-a pierdut fiul pentru care sacrificase totul, apoi s-a călugărit, a ajuns în spital mai pe urmă. Şi tot zicea că "am să mor", şi a murit într-o noapte. Îmi părea aşa de rău pentru ea. A fost cu adevărat o persoană minunată!

| Alina_1439 a răspuns:

Si eu mi-am pierdut bunicul straight face. Din fericire nu l-am cunoscut, asa ca nu sufar [cred ca nici nu eram pe lume].

| MatsuKeruGirl a răspuns:

Mie mi-a murit bunica in 2005 din partea tatalui, era ff buna cu mine, si tatal meu a suferit mult de pe urma ei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu mi-am pierdut bunicul in 2008. regret enorm ca nu mai este. era ca un tata pentru mine. il iubeam si o sa il iubesc mereu. imi pare rau ca nu am stat mai mult timp cu el crying nimeni nu se astepta sigh
as da orice sa il mai pot strange odata in brate sad

| wizopo2 a răspuns:

M-a apucat plansul citindu-le crying