A, am inteles despre ce e vorba. Uita chestia cu razbunarea, n-are rost.
In legatura cu mama ta... gandeste-te ca toata minciuna asta a fost ca sa te protejeze pe tine. Nu imi pot imagina cat de greu este, dar cu siguranta e cumplit sa afli asa ceva, si tocmai de aceea cred ca minciuna ar fi trebuit sa fie o protectie. Evident ca nicio minciuna nu dureaza la infinit, dar cu cat aflai mai tarziu, cu atat mai matura erai si puteai sa intelegi mai bine despre ce e vorba - cam asta cred ca sta la baza minciunii.
In legatura cu tatal tau, el ce putea sa-ti spuna? A incercat, de asemenea, sa te protejeze, chiar daca a mintit.
Nu e vina lor, pur si simplu... nu s-a mai putut. E groaznic cand se intampla, dar se intampla ca parintii sa o ia pe drumuri separate.
Trebuie sa discuti cu familia. Persoanele apropiate sunt cele mai in masura sa te ajute si sa iti explice cele intamplate.
Familia trebuie sa fie pe primul loc mereu, si chiar daca pe moment ti se pare inadmisibil sa ierti, gandeste-te ca totul a fost spre binele tau si ca nu merita asa ceva.
Cum am inceput sa-ti citesc intrebarea singurul meu gand era "Razbunarea-i dulce". Dar, avand in vedere ca e din familie, mm... parca nu merita razbunare d-aia "fioroasa".
Puteai sa faci un rezumat la ce s-a intamplat ca sa incerc sa inteleg despre ce e vorba si sa te ajut, pentru ca altfel... nu prea stiu ce sfat sa-ti dau.
In mod normal m-as simti ciudat si nasol, dar cele mai bune decizi se iau la rece, iti recomand sa te gandesti care sunt motivele pentru care a facut-o si daca il vei iertia va mai exista riscul de a o mai face? ..numai bine
Cel mai simplu: ignoranta. Asta doare mai tare ca orice razbunare.
Imi pare rau sa aud ca sunt situatii de genul acesta in familia ta. Insa unii oameni chiar nu se schimba.
Oricum, nu te ingrijora, raspectivul/respectiva isi va primi rasplata. Nici o fapta nu ramane fara consecinta, ca e buna sau rea. Legea karmei.
Hei
Poi cand ma simt asa ma refugiez la mine in camera intr-un tricou sifonat si ma inec in inghetata si filme triste
[ glumeam ]
Imi amintesti mult de mine acum 1 an cand am primit o veste bomba [ nu are rost s-o spun acum ].
Cand am auzit m-am prefacut neinteresata si total in regula incat nici familia mea nu ma mai recunostea mai ales mama [ ea credea ca o sa incep sa tip la ea sau sa plang etc dar nu a fost asa in exterior ] insa in interior de fapt eram extrem de trista cu o dorinta inimaginabila de razbunare, aveam asa un zambet fals dar ma rog mi-a trecut deoarece am inteles mai bine situatia [ ca sa stii nu prea e bine sa pastrezi ce ai pe suflet deoarece iti faci rau singur ].
Dupa ce am auzit vestea cum am zis mai sus fata de ceilalti am reactionat ok dar fata de mine eram un dezastru, dar pana la urma mi-am iertat familia [ deoarece ei stiau de atatia ani si nu mi-au zis ] si mama si a fost totul ok.
In fine, revenind la tine imi pare rau ca simti astfel de lucruri despre familia ta dar iti zic sa te calmezi si sa incerci sa lamuresti situatia [ daca e ceva de lamurit] si daca nu e atunci impaca-te cu ideea si fa chestii distractiva care sa te faca sa uiti [ macar pe moment de problema ].
Sper ca te-am ajutat
Ar trebui sa vorbesti despre asta cu o prietena/prieten ft apopiat in care ai incredere..sa te descarci si o sa-ti fie mai bine.am patit si eu la fel ca tine.dar am trecut peste cu ajutorul celei mai bune prietene
Deci problema este ca ma simt dezamagita pentru ca toti m-au mintit! Toti mi-au spus ca mama a murit cand eram mica dar de fapt nu este asa de curand am aflat ca traieste iar totul a fost o minciuna! Tata mi-a spus ca el nu stia nimic dar nu are cum sa fie asa aaa si el s-a recasatorit chiar are si un copil.Cum sa fac sa-i iert? daca mai aveti nelamuriri spuneti-mi
Poi la tine problema este mai grava decat a fost la mine. Saracuta de tine
In primul rand incearca sa lamuresti situatia cu familia ta pentru ca trebuie sa existe un motiv pentru care ti-au ascuns acest detaliu foarte important, nu?
Incearca sa vezi cum sta treaa si apoi incearca sa-ti ierti familia chiar daca iti este greu.
Deocamdata o sa simti nevoia sa te descarci spunandu-ti povestea, dar incearca s-o faci cu persoane apropriate tie deoarece straini iti pot face rau pe tema asta
Imi pare extrem de rau pentru tine dar trebuie sa existe o explicatie buna
A, am inteles despre ce e vorba. Uita chestia cu razbunarea, n-are rost.
In legatura cu mama ta... gandeste-te ca toata minciuna asta a fost ca sa te protejeze pe tine. Nu imi pot imagina cat de greu este, dar cu siguranta e cumplit sa afli asa ceva, si tocmai de aceea cred ca minciuna ar fi trebuit sa fie o protectie. Evident ca nicio minciuna nu dureaza la infinit, dar cu cat aflai mai tarziu, cu atat mai matura erai si puteai sa intelegi mai bine despre ce e vorba - cam asta cred ca sta la baza minciunii.
In legatura cu tatal tau, el ce putea sa-ti spuna? A incercat, de asemenea, sa te protejeze, chiar daca a mintit.
Nu e vina lor, pur si simplu... nu s-a mai putut. E groaznic cand se intampla, dar se intampla ca parintii sa o ia pe drumuri separate.
Trebuie sa discuti cu familia. Persoanele apropiate sunt cele mai in masura sa te ajute si sa iti explice cele intamplate.
Familia trebuie sa fie pe primul loc mereu, si chiar daca pe moment ti se pare inadmisibil sa ierti, gandeste-te ca totul a fost spre binele tau si ca nu merita asa ceva.