| anabelisa a întrebat:

Buna TPU?
Voi nu ati avut niciodata acel sentiment de nemultumire fata de propria persoana?
Eu chiar traiesc acest sentiment,deoarece parintii mei vesnic ma crtitica si imi cer intotdeauna mai mult,bineinteles cat pot duce.
Imi reproseaza ca se putea mai bine si acest lucru ma deranjeaza,pentru ca nu pot sa fiu copilul perfect.
Intr-adevar nu ma pot plange ca duc lipsa de ceva, deoarece am tot ce imi doresc si imi indeplinesc toate dorintele.
Dar nu e exagerata atutudinea lor fata de mine?
Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sunt extrem de grijuli cu tine, doar sunt părinți tăi. Dacă nu ei îți poartă de grijă, atunci cine?
Cinste lor că sunt părinți în toată puterea cuvântului.
Pa, pa.

13 răspunsuri:
| anabelisa explică:

Imi cer scuze pentru greselile de scriere!

| Wøodenpints a răspuns:

Dacă te raportezi la aşteptările celor din jur, vei fi mereu nemulţumit.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Sunt grijulii, e normal să fie aşa.
Nu-ţi fie frică, aşa vei fi şi tu când vei fi părinte.
Bucură-te că ai astfel de părinţi.
Te pup!

| ARF a răspuns:

Eu cred ca parintii tai iti cer intoteauna atat de multe, pentru ca stiu ca poti mai mult! Sunt siguri ca tu poti sa faci foarte multe, de aceea te streseaja atat happy

| IaMwHoIaM3 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vorbesti cu ei si sa le spui tot ce simti. Te vor intelege cu siguranta. Pa.

| EUnuTUsauRESTUL a răspuns:

Asta m-i se intampla si mie.Incearca sa intelegi ca niciodata nu vei fii copilul perfect, pentru ca nimeni nu e perfect. Poti sa fii sigura ca nici parintii tai nu au fost perfecti cand erau de varsta ta.Incearca sa faci ceva ce iti place si sa le arati si lor la ce te pricepi.

| UdnasTrebor a răspuns:

Toti putem mai mult.De exemplu mie im spun unii profesori: "tu poti mai mult, dar nu vrei".In viata trebuie sa facem lucruri de care nu prea suntem atrasi.Si primul lucru care nu ne atrage pe multi dintre noi este scoala. Daca nu iti place scoala nu vei putea multumi niciodata parintii.Un copil da tot ce poate atunci cand face ceva care-i place.Ar trebui sa le spui parintilor ca nu-ti place ceea ce ti se cere.Dar trebuie sa ai grija ce le spui ca e posibil sa nu mai primesti ceea ce doresti de la ei.Parintii te solicita deoarece iti fac toate poftele si asteapta de la tine sa faci lucruri pe care ei le considera utile pentru viitorul tau.

| anabelisa explică (pentru UdnasTrebor):

Dimpotriva,nu am spus ca nu imi place scoala, nu este vorba despre acest lucru, problema este ca simt ca imi cer prea mult si vesnic sunt nemultumiti de rezultatele mele.

| UdnasTrebor a răspuns (pentru anabelisa):

Scoala a fost un exemplu. Unii parinti sunt pasionati de sport si vor ca copii lor sa fie cei mai buni sportivi.Si sunt multe alte lucruri la care parintii au pretentii.
Ideea este ca ar trebui sa le demonstrezi ca ei gresesc.Probabil ei se considera cei mai buni parinti deoarece iti indeplinesc toate dorintele.
Dar tu nu ne-ai spus exact in ce consta nemultumirea parintilor(scoala, alte activitati sau modul tau de a fi?).Din cate ne-ai spus, scoala ar fi problema. Sper ca te-am ajutat.Bafta.

Da,pot sa spun ca si in ceea ce priveste rezultatele, spun mereu ca se putea mai bine, dar si in viata de zi cu zi.

Pai atunci incearca sa le demonstrezi ca asta esti tu, nu pti fi copilul ideal.

Oricum,atata timp cat imi ofera ceea ce poate unii adolescenti nu au, pretentiile sunt pe masura.
Desi cred ca sunt indreptatiti sa faca acest lucru, nu este cazul sa exagereze.

Daca nu fumezi, nu te droghezi, nu bei, nu faci tot felul de tampenii si nu ramai repetenta la scoala, nu ar trebui sa ti se ceara mai mult.