Dar le-am dat block pe unul din facebook-uri (cel care il folosesc zilnic). Si as vrea sa le dau add dar vor vedea ca e vechi si ma vor certa de ce nu i-am adougat pana acum, cred ca ai inteles gresit situatia
Deci stai un pic, sa inteleg si eu. Tatal tau vrea sa fie la curent cu toate discutiile tale cu prietenele, despre muzica, farduri, tampoane, etc?
Daca vrea asta, da-i invite si pune-ti commenturile tale sa le vada si el, sa stie tot. Dar mi se pare o prostie.
Nu poti sa ai nicio intimitate in ziua de azi?
Pai nu neaparat, dar sa vada ce postez eu public nu sa imi vada conversatiile. Cred ca si-a dat seama ca am 2 facebook-uri si nu vreau sa creada ca ascund ceva de el. (conversatiile si astea clar sunt personale ). Astept sfaturi, sunt deja foarte "Disperata" din cauza asta.
Pai, da-le rudelor tale o cerere de prietenie de pe contul tau unde ai prieteni si il folosesti zilnic, celalalt cont il stergi. Si rudele pe care o sa le ai la prieteni de pe contul tau normal, le dai la cunostinte si toate postarile care nu vrei sa le vada rudele, dai exclus cunostintelor. Si dezactivezi chat-ul pentru ele si gata. E simplu.
Eu zic sa il stergi.
Nu conteza ca pierzi like-urile le poti obtine inapoi.
Asta ar fi cea mai buna solutie.
Salut.
Într-adevăr reţelele de socializare ne uşurează viaţa în multe privinţe, dar există şi pericole ce pot avea efect de durată. Apropo cu unul te-ai confruntat. Nu este greşit că ai un cont, dar greşit este folosit de unii. Următoarele informaţii te poate ajuta în problema ta şi cum poţi evita altele ce pot apărea. Te îndemn să citeşti, sunt foarte bune idei.
http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/102011284
Succes.
Vorbeste cu el, spune-i de ce ai al doilea Facebook, ca ai multe discutii cu prietenele care nu cred ca-l intereseaza.
Asa ma gandeam si eu doar ca ele vor vedea postarile mele anterioare (repet, nimic de ascuns) in afara d faptul c vor comenta ele ca de ce nu le-am dat add pana acum.
Este foarte adevarat ce scrie acolo doar ca eu nu as avea nimic de ascuns, doar ca nu le-am dat add pana acum din cauza ca orice faceam era gresit (de ce am stat la 11 noaptea pe facebook in loc sa dorm daca nu aveam somn, de ce am mers in excursia aia cu scoala ca numa sa cheltui bani is buna, de ce am baut cappucinno si alte chestii banale de genul), cu care parintii nu au nimic impotriva
Ba da, dar avand in vedere ca folosim acelasi pc mai uit sa dau log out, sau daca se trezeste careva sa isi faca facebok nou fara sa stiu o sa ma gaseasca si nu vreau certuri, m-am saturat, dar nu imi place nici sa mi se comenteze fiecare miscare
Nu am vrut să spun că ascunzi ceva, acestea au fost unele idei care şi mie mi-au plăcut. şi eşti bravo că nu ascunzi nimic de ei, doar posibil ei te iubesc şi îşi fac griji, pur şi simplu uneori ei pot cam "exagera cu grija", poate nu înţeleg că copilul lor a mai crescut şi e normal ca unele decizii să le ia şi fără părinţi, dacă nu-i afectează pe ei. Nuştiu dacă ai încercat sau dacă e posibil în cazul tău să găseşi un moment potrivit când vor fi în dispoziţie să discuţi ceea ce te afecteză deschis.
Poţi să tragi atenţia la următoarele idei, poate găseşti tu mai bine ceea ce ai nevoie pentru tine aici:
http://www.jw.org/ro/invataturi-biblice/familie/adolescenti/
la secţiunea ALTE ÎNTREBĂRI PE CARE ŞI LE PUN TINERII... FAMILIE...
M-aş bucura dacă îţi vor fi de folos.
Cele bune.
Îţi blochezi pe facebook rudele care te enervează, simplu.
De ce s-ar supăra părinţii? WTF, e doar un site de socializare.
Pt ca am blocat toate rudele inclusiv pe ei sa nu afle unele rude de la altele adica sa vada pe fb celorlalte ca eu le-am dat block doar lor (sper ca ai inteles ceva)
Facebook-ul acesta ar trebui in mod real sa te ingrijoreze. A inceput chiar sa produca boli psihice. Cea mai grava dintre acestea este FAD (Facebook Addicted Disorder), o afectiune cu o rata de raspandire din ce in ce mai mare.
Psihologii din USA au deja probleme cu numarul mare de tineri care vin sa se trateze de aceasta boala.
Principalele simptome ale afectiunii sunt:
1. Comportamentul agresiv atunci cand pacientul este privat de accesul la Facebook.
2. Dorinta de a intra pe Facebook pentru a simti satisfactie personala
3. Reducerea activitatilor sociale in afara casei
4. Intalnirile virtuale in mediul online
5. Prietenii falsi de pe Facebook, care nu exista de fapt in realitate.
"Buna TPU, voi trece direct la subiect. Eu am 2 facebook-uri, unul pe care am familia si rudele si altul pe care am toti prietenii si multa lume.Totul a inceput din cauza ca am in familie 2 persoane care imi bagau de vina la fiecare miscare care o faceam, pana si daca eram noaptea online pe facebook. Cred ca tatal meu a aflat, si eu sincera sa fiu m-am saturat sa ma tot ascund dar nu stiu cum sa le zic alor mei sa nu se supere.
M-am gandit sa imi sterg facebook-ul nou si sa imi adaug prietenii, dar pana voi avea cati am acum, si like-urile si e nasol asa intelegeti voi."
Fa cum crezi ca e mai bine explicand fiecaruia motivele gesturilor tale. Te vei simti mai libera.
La setarile contului, la Confidentialitate, poti alege cine iti va vedea postarile din lista de prieteni.
Matilda_Evelyn_1992 întreabă:
CosminCSM00 întreabă:
anonim_4396 întreabă: