Da. Si sincer nu regret pentru ca era o persoana rea si malitioasa. Am tinut la ea, dar ea la mine nu. Mi-a parut rau...pentru ca avusesem incredere in ea, dar viata merge mai departe.
Da,am pierdut, am văzut cum mi sa scurs prietenia printre degete el sa lăsat distrus de anturaj(jocuri de noroc și mult alcool).Nu imi vine să cred nici acum, ce om a ajuns.
Era... ne-am certat acum cativa ani si am ramas suparate una pe alta multe luni. Dar nu mai suportam sa stau fara ea asa ca am facut eu primul pas spre impacare.
Da.El a inceput sa devina de nerecunoscut.A inceput sa injure, sa se tina de fete toata ziua (sa faca lucruri care acelor fete nu le place), sa isi bata joc de mine.
Da. Stiu ca este trist, insa poate e mai bine. Gandeste-te la cauza conflictului. Cereti scuze daca i-ai gresit! Sau daca a fost vina lui/ei, daca este un prieten bun isi va cere scuze
Nu, dar m-am certat cu el de mai multe ori si ne-am impacat, timpul le rezolva pe toate
Da. Mi s-a intamplat sa pierd toate persoanele pe care le-am numit "cel mai bun prieten", dar am castigat alte persoane care merita tot respectul.
Daa,e foarte trist! Dar viata merge inainte, iar tu iti vei face alti prieteni.
Angelindeed întreabă: