anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna TPU... vorbesc cu o fata in fiecare zi din cursul saptamanii la telefon si la scoala, si imi spune ca ma iubeste si ca vede mai mult decat o prietenie in relatia noastra, dar. din nefericire ea este cu un tip de 4 ani, si in weekend sta cu el, dar ea imi zice mereu la sf saptamanii ca ii pare rau ca urmeaza wekendu si ca nu mai putem vorbistraight face. Nu stiu ce sa mai fac si ce sa mai zic, cum sa ma mai comport cu ea:-s.Adevaru este ca si pe mine ma atrage tipa asta dar port putina ciuda ca este cu acea persoana, si ei nu pot sa-i arat asta.straight face. Ast raspunsuri:*!

Răspuns Câştigător
| biabibi a răspuns:

Esti intr-o situatie complicata,ar trebui sa o intrebi pe fata respectiva daca ea chiar il iubeste pe acel tip, si cred ca daca ti-ar raspunde ca nu ar fi bine sa o ajuti sa se desparta de acea persoana, dar daca iti spune ca da. atunci cred ca ar trebui sa o lasi o perioada de timp.se va plictisi la un moment dat de el si cu siguranta va veni la tine ...pana atunci fi misterios si incearca sa o cuceresti, dar ai grija sa nu te dai de gol ...mult noroc!

10 răspunsuri:
| DaddySGirl a răspuns:

Si.care-i intrebarea?rolling on the floor

| DEBrown a răspuns:

Pai inseamna ca e cur.va

| ganton a răspuns:

Ce raspuns vrei... Aia e smechera si sta cu doi =).

| andreea_4134 a răspuns:

Cred ca vb ca tine, pentru ca se "plictiseste" ea ar vrea un prieten ca care sa stea in timpul p care nu il petrece ca iubitul ei, cred ca nu ar fi frum sa fi ca ea atata timp cat este ca un alt baiat de atata timp, si orice ar fi nu krd ca ar renunta l iubiitul ei pentru nimeni, ea kauta doar aventuri

| Optimus7 a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu ea in continuare. Daca sti unde sta e du-te la ea la scara si scheam-o pana jos si vb un pic cu ea. I-ai o floare si poate o sa se desparta intr-o zi de tip sau grabesti despartirea de acel tip.

| gigiro a răspuns:

De ce te multumesti cu firimiturile? Ti-ar conveni sa fii in locul prietenului ei? Se foloseste de tine,ca sa-si "omoare" timpul, ca sa-si elibereze fanteziile.E perversa domnisoara. Si, apropo : ce-ti place la ea? Curul sau Caracterul?

| MoonLight a răspuns:

Mda.inseamna ca s-a plictisit de acea persoana intr-un fel. stiu senzatia, dar crede-ma ca daca va face un pas gresit va regreta mult ca l-a parasit pe tipul cu care era de 4 ani. Pe tine te atrage in capcana pentru ca ea vrea numai o aventura. Daca nu s-a despartit de tipul ala sau nu are de gand sa o faca este clar ca vrea o aventura iar la el nu poate renunta. Nu te implica pentru ca tu o sa iei in dezavantaj. Am fost si eu intr-o situatie dinasta dar in impostaza "tipei". Si am regretat ca am riscat o relatie de durata pentru ceva trecator si la randul lui tipului i-a parut rau dupa mine si el se indragostise lulea...A suferit mult din cauza asta si imi e rusine sa mai dau ochii cu el acum.

| ania a răspuns:

Daca iti spune ca te iubeste si tie si probabil si celuilalt inseamna ca se iubeste cel mai mult pe sine si daca ai fi tu cu ea in weekend poate ar avea pe altul in timpul saptamanii. Mai sunt si altele.

| luana1 a răspuns:

Cu fundul in doua luntre...de aici poti trage concluzia despre caracterul pe care il are. Intr-o zi va face cu tine la fel.E plina lumea de fete care in mod surprinzator pot fi serioase si pe care dintr-un motiv sau altul tu nu le vezi.Ce faci tu cu ea se numeste pierdere de timp.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te iubește pe tine și stă cu altul de 4 ani! Interesant.
Nu realizezi că pentru ea ești o piesă de decor?
Încearcă să îți faci o prietenă numai a ta.
Pa, pa.