| Bianca1864 a întrebat:

vreau cateva sfaturi.deci,sunt foarte incantata dar si foarte emotionata pentru ca peste cateva zile ma vad cu prietenul meu.ideea e ca nu ne-am mai vazut de un an.cand el a plecat eram doar prieteni dar intre timp am hotarat sa trecem la urmatorul nivel, ne cunoastem foarte bine oricum si ne iub mult.acum,ce sa fac, asa mai special, cand vine acasa? nu am nici o idee.dau funda pentru orice sfat care chiar m-ar ajuta.multumesc

Răspuns Câştigător
| Anytsa a răspuns:

Din cate am inteles eu, voi va iubiti. Deci acum este o alta situatie.
Daca el te iubeste cu adevarat nu o sa se mai intoarca la ea!

23 răspunsuri:
| Anytsa a răspuns:

Fii tu insuti, nu trebuie sa faci nimic special.
Lucrurile speciale se intampla in timp!

| Bianca1864 explică (pentru Anytsa):

Nu-i chiar asa de simplu, cand a plecat, iubea pe alt cineva, adica pe prietena mea.imi fac griji ca o va iubi din nou.

| Bianca1864 explică (pentru Anytsa):

Sper.dar ceva pentru emotiile astea nebunesti, ai?laughing

| Bianca1864 explică (pentru Bianca1864):

Va-s fi recunoscatoare daca m-ati scapa de emotii.

| Anytsa a răspuns (pentru Bianca1864):

Din cate am inteles eu, voi va iubiti. Deci acum este o alta situatie.
Daca el te iubeste cu adevarat nu o sa se mai intoarca la ea!

| Anytsa a răspuns:

La chestia cu emotiile nici eu nu stau prea bine. Chiar nu stiu ce sa iti zic.
Ai incredere in tine si totul o sa fie ok.

Răspuns utilizator avertizat
| labadecal a răspuns:

WQT,esti beton

| sweetjolly a răspuns:

Buna Bianca. Draga mea, iubire cu forta nu se poate. Asteapta sa vina, mergeti la un film sau daca preferati ceva mai intim, la unul din voi acasa.Va uitati la un film mai 'siropos' si. in rest vezi cum decurge 'actiunea'. Daca el nu simte nimic pentru tine nu ai ce sa faci, in cel mai bun caz ramaneti buni prieteni. Sper sa se intample ceea ce iti doresti, altceva nu pot spune. Bafta! :*

| Bianca1864 explică (pentru sweetjolly):

Nu e iubire cu forta, acum chiar ma iubeste, stiu asta, a trecut destule testelaughing.dar nu as vrea sa-l pierd, doar atat.

| sweetjolly a răspuns (pentru Bianca1864):

Atunci daca esti sigura pe tine, lucrul special care se va intampla este ca va intalniti :p O sa decurga totul de la sine.