Bineinteles ca ar trebui sa te schimbi!
Dar asta nu-i grav acum, la anisorii tai, parca ai 11 sau 12, nu?
Cu trecerea anilor, vei intelege ca viata este uneori vitrega pentru copii crescuti fara parinti, din mila bunicilor, sau a rudelor, dar asta nu te va schimba intr-o persoana rea, daca tu ai suflet bun si esti inteligenta, dimpotriva, vei intelege mai usor situatia parintilor tai si vei fii motivata sa inveti foarte bine, facandu-ti o cariera de succes in viata si intemeindu-ti o familie frumoasa, unita si iubita, asa cum tu nu ai avut.
Nota: Corect este: "jignit", nu jignit
Sunt mult mai mulți copii mai dezavantajați ca tine. Unii sunt abandonați la naștere părăsiți prin spitale, n-au ce mânca și cu ce se îmbrăca, și la fel ca Domnul Hristos, nu au unde să-și plece capul - adică nu au unde să doarmă.
Dar cu toate acestea nici unul din noi nu este părăsit. Avem un Tată ceresc care zilnic ne poartă de grijă, chiar dacă viața aceasta este aspră și dură.
Noi trebuie să căutăm să Îl cunoaștem. El spune:
"Poate o femeie sa uite copilul pe care-l alapteaza si sa n-aiba mila de rodul pantecelui ei? Dar chiar daca l-ar uita, totusi Eu nu te voi uita cu niciun chip." (Isaia.49:15)
Într-unul din psalmii lui,. David spune: "Caci tatal meu si mama mea ma parasesc, dar Domnul ma primeste." (Psalm.27:10) Și tot el ne încurajează:
"Nadajduieste in Domnul! Fii tare, imbarbateaza-ti inima si nadajduieste in Domnul!" Același lucru ți-l spun și eu: să crezi că nu ești părăsită, și că Dumnezeu te iubește în ciuda vieții aspre prin care treci.
Buna!
In primul rand, pentru toti cei care cititi intrebarea si raspunsul asta: Multumiti-va cu ceea ce aveti, pentru ca mereu se poate mai rau. Nu va mai supărați din toate tampeniile si bucurati-va de viata.
Cat despre tine (persoana care a pus intrebarea) imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat. Nu ai avut norocul la o copilarie normala. Ai avut in schimb una zbuciumata de tot felul de nerorociri si nu ii doresc nimanui sa treaca prin ce ai trecut tu.
Partea buna din toata povestea asta, este ca rautatile astea vor trece cu timpul. Nimic nu este batut in cuie, nici bunele nici relele. Ai sa vezi ca, cu trecerea timpului totul o va lua spre bine. Ai o viata intreaga inainte si te asigur ca va veni acel moment cand vei fi si tu fericita.
Pana atunci, trebuie sa lucrezi la atitudinea ta. Felul in care vezi lucrurile. Stiu, este mult mai usor de zis decat de facut, insa n-ai sa reusesti daca nu incerci. Incearca sa nu te mai consumi. Este evident ca tatal tau nu merita nici pe departe sentimentele tale. Nu merita sa te consumi pentru el. Ba chiar, ti-a facut un bine ca a plecat, pentru ca nu te-a iubit nici pe tine, nici pe mama ta. Uita de el.
Mama ta, nu a plecat degeaba in Austria. A plecat pentru binele tau. Ca sa iti ofere o viata mai buna. Sa iti ofere un viitor. Poti sa fi sigura ca te iubeste. Din nou, va veni si vremea cand ea se va intoarce in tara.
Cat despre "prietenii" tai, lasa-i in pace. Vor fi pedepsiti pentru ceea ce ti-au facut. Este evident ca sunt destul de redusi mintal, si nu au altceva sa iti reprosesze decat nasul tau, care sunt sigur ca arata oricum foarte bine.
Tine minte, vei trece peste asta. Totul va fi bine, ai sa vezi. Ce nu te omoara, te face mai puternica.
Inca ceva. Spuneai ca te simti foarte singura. Poti vorbi cu mine oricand, despre orice. In calitate de junior, nu imi poti trimite mesaje private, deci daca ti neaparat sa vorbim, spune o retea de socializare, iti spun numele meu si vorbim acolo. Mi-ar face placere
Daca nu iti dau contul meu de Instagram personal, are ceva? nu vreau a se afle cine sunt.
Sigur. Vreau numai sa te ajut. Nu conteaza cine esti.
Ok multumesc mult, qpsummerlandqp