| ruxi a întrebat:

happy
Vreau sa am o zi frumoasa, in care sa ma relaxez si le-as rezolva cu un film. Ce mi-ati recomanda? Dau fundita.

5 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Eu as zice sa nu pierzi timpul la un film. Daca vrei cu adevarat relaxare iesi si plimba-te, alearga, invitati o amica in oras la un suc, sau cel mai frumos mergi prin padure si apoi cand te intorci acasa te vei simti cu adevarat relaxata si apoi poti termina ziua cu un film din care ti-au prezentat colegii de mai sus.

Film care ti-as recomanda ar fi the beliver

| MauiNight a răspuns:

Fright Night, The Mummy, Scorpion King, In Time, Gone, The Crow, Gia, Fight Club, Crank, Angry Drive, Wushu, Dead or Alive, Kung Fu Panda, Madagascar, Happy Feet, Ice Age, Dinosaurs, Puss in Boots, Underworld, Resident Evil, Harold and Kumar gata, m-am plictisit.

| VintageRed a răspuns:

Dear John, The Artist, Salmon Fishing in the Yemen, The Vow, Big Miracle, Mr.Nobody,Loverboy,Titanic,One Day, The Rum Diary, The English Patient, The Reader, Million Dollar Bay, The Curious Case of Benjamin Button, Moulin Rouge, Atonement, Brokeback Mountanin, The Apartment, Something Borrowed, The Graduate, Leaving Las Vegas, Could Mountain, The Town. Sper să îţi placă, sunt filme foarte bune, le recomand!

| Cristina98A a răspuns:

Iti zic doar ca in seara asta e Twilight - Amurg(partea a 3-a ) la TV pe PROtv.

| katayourangel a răspuns:

Depinde si ce fel de filme iti plac :*.