| Pascu_Bianca_1990 a întrebat:

Buna,TPU! Vreau sa cer parerea voastra in legatura cu alegerea cadourilor.In Septembrie este aniversarea de casatorie a parintilor mei si vreau sa le iau ceva cadou, doar ca nu stiu ce.Cadourile ar trebu sa intre intr-un buget de 210 lei.Va rog nu abuzati de aceasta intrebare si nu faceti glume prostetsi.Cer doar parerea voastra ca sa vad cum gandesc si alti oameni in afara de mine in legatura cu alegerea cdourilor.Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| Leptosome a răspuns:

Ce ai zice sa-i inviti la un film( nu seara in cazul in care au deja planuri)? Banii iti ajung ca sa cumperi trei bilete si poate sa le mai cumperi ceva. Incearca sa le faci un cadou mai simbolic, precum o fotagrafir cu voi frumos inramata.

3 răspunsuri:
| timeOUT a răspuns:

Doua lanturi suflate cu aur, cu o inima, sau ceva prinse, cu o poza cu cei doi, (2poze/2lanturi happy ), nu o sa depasesti 200 lei

| Pascu_Bianca_1990 explică:

Va multumesc tuturor.Cred ca o sa combin ideile intre ele.O sera la film si dupa iesit la o prajitura nu suna deloc rau.

| negoitastefania a răspuns:

Iti recomandez ca o prajitura cu ei amandoi (poza pe prajitura) si cu niste inimioare o sa i faca fericiti...bafta!