Salut, din punctul meu de vedere nu vad nimic iesit din comun prin a avea nationalitate diferita intr-un cuplu, desi uneori parintii sunt cei care nu prea sunt de acord cu treaba asta, dar pana la urma urmei cel mai important e intelegerea in cuplu si daca tu esti ok asa, restul parerilor nu prea ar trebui sa te intereseze.
Stii vorba aia, varsta si distanta sunt doar numere. Daca se iubesc si se respecta nimic nu mai conteaza :3
Părerea mea e că părerea mea este irelevantă. Relaţiile consensuale între adulţi îi privesc doar pe cei implicaţi. Oricum, nu am nimic împotriva.
Singura deosebire după părerea mea e ca in cazul a doua persoane ce provin din medii diferite e ca exista mai multe deosebiri intre cei doi de care trebuie sa tina cont, deci întrebarea compatibilității trebuie analizata si mai atent.
Cele bune!
Nu am nici o parere, nici buna nici rea. Fiecare e liber sa se casatoreasca cu cine doreste, nu ma afecteaza pe mine ca un englez se casatoreste cu o englezoaica sau o nemtoaica.
Se pot intelege daca se iubesc si se respecta reciproc.Pe situl jw.org sectiunea cupluri poti gasi articole utile.