| Anonima3000 a întrebat:

Vreau sa ma ajutati, eu sunt clasa a 9-a si de cand am inceput scoala ma inteleg bine cu o fata, suntem prietene bune doar ca. in ultima vreme de 2 luni cam asa ne certam, nu ne vorbim apoi iar ne impacam si peste cateva zile iar ne certam. Nu stiu cum sa fac, as vrea sa nu mai continui aceasta prietenie, dar mi-e greu adica 9 luni de zile nu le poti uita usor. Mereu cand nu vorbesc cu ea deoarece vreau sa inchei toata aceasta prietenie imi cere ajutorul, e trista si spune ca are nevoie de mine si nu pot sa o las la greu. Cum sa fac sa inchei toata aceasta prietenie fara sa-mi mai pese asa mult, ce imi sugerati sa fac?
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Răspuns Câştigător
| Sfinnx a răspuns:

In locul tau as vorbi cu prietena ta si i-as spune offurile de pe suflet.La fel si invers.Asa o sa va cunoasteti mult mai bine si pe viitor o sa evitati certurile.Nu cred ca iti va fi tot una sa o lasi balta, pentru ca va veni timpul cand tu vei avea nevoie de ea si nu va fi acolo.O prietenie adevarata nu exista fara certuri.Asa ca incearca sa petreci mult mai mult timp cu ea, sa vedeti ce va supara si ce nu si sa vorbiti cat mai deschis, fara secrete etc. :]
Sper ca te-am ajutat. :*

2 răspunsuri:
| Rebecca123 a răspuns:

Nu poti trece asa usor peste o prietenie adevarata..si plus de asta nu exista prietenie fara cearta oricine se mai cearta.Nu cred ca ar trebui sa o inchei pentru ca dupa va va parea rau amandurora.Eu zic sa incercati sa va rezolvati probelemele si va fi totul bine.

| Anonima3000 explică:

Multumesc de sfaturi, doar ca ce fac in situatia in care ea imi cere "sa plec si sa nu ma mai intorc niciodata la ea"?