Hey inainte de a iti da un sfat te rog, spune-mi dc i-ai vorbit urat?.Noi fetele suferim mult cand ne raneste un baiat.Nu te judec, dar sa stii ca ar putea sa fie foarte suparata. POate o sa zica cv gen:Krezi k sunt carpa ta? Sau ar putea sa te ierte. totusi fii optimist si bafta multa :*
Multumesc, da recunosc ca am gresit dar voi face tot posibilu ma ma schimb pentru pentru ca tin la ea si ea va observa intr-un final.
In primul rand, chiar daca ea nu te iarta, ar trebui sa inveti ca fetele pun suflet in ceea ce fac si sunt foarte sensibile si ca nu ar trebui sa jignesti o fata care ti-a dat o sansa.
Gestul pe care vrei sa il faci tu e foarte frumos.Eu cred ca, daca a tinut cu adevarat la tine te va ierta intr-un sfarsit. Poate ca la inceput va refuza...doar sa vada cat tii la ea(de data asta se va gandi de 10 ori inainte sa iti spuna da).Eu cred ca ai sanse mari, dar sa nu te dai batut din prima.
NUMAI BINE! iti voi tine pumnii.
Asta inseamna ca trebuia sa te gandesti de 2 ori inainte de a vorbi urat cu ea. daca ai intr-adevar sentimente,atunci incearca sa o apropii, dar daca ai de gand sa o faci sa sufere iar, mai bine o lasi balta...chiar daca intentiile tale sunt bune, te poti lovi de refuzul ei.din moment ce te-a parasit e clar ca nu a facut-o degeaba...poate acum e intr-o alta relatie. pune in balanta daca ceea ca a fost intre voi a fost ceva cu adevarat "true".din moment ce nu ai stat prea mult pe ganduri pana sa o superi. daca iubesti pe cineva cu adevarat, pastreaza autocontrolulBafta!
Buna.Daca tu chiar i'ai vb f urat acelei fete.e greu de zis, nu stiu cum va reactiona dar eu iti zicc sa iti ceri scuzee pana nu e chiar prea tarziu.incearca'ti norocul.daca ea te iubeste sau tea iubit poate te va iertaa daca nu e naspaa. pacat. oricum voi baietii stiiti sa jigniti si p urma va dati seama d fapta facuta.sa nu crezi ca te judec dar ai gresit in privinta asta.Cum ziceam.nu te lasa daca o iubestii:X...merita efortu'daca simtii ceva cu adevarat.Succes:*!