Daca te pune sa inveti nu este un abuz. Doar tu crezi asta. Mai tarziu iti va prinde bine „abuzul" lui.
Oricum, razbunarea e arma prostului.
Cum te abuzeaza?
Limbajul lui lasa de dorit, insa faptul ca te pune sa inveti nu e un lucru rau. Asta face orice parinte responsabil: trimite copilul la scoala, ii asigura conditiile optime, il pune pe copil sa invete.
Tu poti invata sa fii asertiv. Ii spui cum te face sa te simti cand te jigneste: "Cand imi vorbesti asa, ma simt... "
Lasa gandurile de razbunare. Razbunarea e arma prostului.
Iar parintii nu ti-i alegi, ti-i da Dumnezeu. Voi 2 trebuie sa invatati sa convietuiti pasnic.
Avand in vedere cum raspunzi necunoscutilor pe TPU, inclin sa cred ca TU il intarati pe tatal tau, il enervezi:
https://www.tpu.ro/......ti-cateva/
Da știu ca nu e un lucru rau sa învăț dar el nu ma pune sa învăț un exercițiu și gata el mă pune să învăț 20 de pagini
Îi spui pe față ce nu îți convine. Nu înțelege, atunci stai departe de el și îți îndrepți atenția spre altceva. Acum depinde și cum abuzează de tine, poți da mai multe detalii?
Nu putem da raspunsuri la ce doresti tu deoarece incalcam regulile comunitatii TPU, tot ce pot sa spun este sa nu iti pese, iar dupa 18 ani, poti parasi casa sa pentru a evita evolutia disputelor