Spune asta parintilor si vor sti ce sa faca. Roaga pe cineva sa-i inregistreze (filmeze).
Spune atat parintilor cat si profesorilor. In cel mai rau caz schimbi scoala de ce sa te lasi doborat de niste derbedei?
A inceput vacanta, de ce cauti atat de repede un raspuns? Ai acest timp pentru a te gandi si a gasi o solutie, una care sper eu sa nu fie sinuciderea.Cu siguranta,nu esti singurul care sfera de bullying, iar daca printre acestia unii au reusit sa depaseasca acest moment, tu de ce n-ai face-o?
Inteleg ca situatia in care te afli nu este una placuta nici pe departe, dar nu, nu ar fi bine sa recurgi la aceasta 'metoda ', urmezi un exemplu gresit astfel.Incearca sa vorbesti cu cineva profesor /parinte/director.Nu te obliga nimeni sa suporti asa ceva, spuneti cat de tare poti problema. Daca nu vei face nimic, nu te astepta sa se rezolve de la sine.
Pe cine ca n-am prt la scoala decât 2 băieți care nu fac nimic
Nici o problemă
http://www.noriel.ro/pistoale-cu-apa
Si chiar ai de gand sa inghiti galusca asta cu gandul ca altfel ti-o iei mai rau? Este cea mai rea capcana in care poti cadea sa crezi ca te vor batea mai tare daca faci ceva, lor oricum nu le pasa, vor continua sa te bata daca tu doar stai si privesti.
Moama. Eu ma luam direct la bataie cu ei. Spuneam tuturor, le faceam farse. Stiu ca ar fi dat in mine dar direct la profesor ma duceam. (O alta varianta ar fi fost sa te duci la parinti)
Ei te santajeaza pentru ca le e frica dar totusi te bat. Tu denunta-i desi iti este frica de o bataie si mai rea. Asta va insemna ca iti vei depasi frica in loc sa te sinucizi Doamne fereste!
Și eu îi bat dar la profesoara nu spun ca nu mă crede ca am mințit odată și acum
Tot pe pe ei îi cred ca sau muscat unul pe altul și acum zice ca dacă îi spun mă spun și ei ca i-am muscat dar nu i-am muscat eu mă jurrr
Daca esti asa fraiera, n-ai decat sa fii batuta in continuare.
anonim_4396 întreabă: